Színválasztás
Színcsoportok:
Chat üzenetküldés Üzenetküldés

A chat funkció elindításához kérjük írja be a nevét a megfelelő mezőbe, majd írja meg nekünk kérdéseit.

A chat funkció hétköznap reggel 8 órától délután 17 óráig érhető el. Ez időszakon kívűl érkezett üzenetekre az azt követő munkanap válaszolunk

Falazóelemek
Szigetelő anyagok
Vakolatok, habarcsok
Ragasztás technika
Általános építőanyagok
Hidegburkolat
Szaniter
Melegburkolat

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg nevét és e-mail címét hírlevél feliratkozáshoz::


Ytong
Falazóelemek
Falazóelemek
Ytong
N+F falazóelemek
N+F falazóelemek
Ytong
Válaszfalelemek
Válaszfalelemek
Ytong
Előfalazó lapok
Előfalazó lapok
Ytong
Multipor
Multipor
Ytong
Silka falazóelemek
Silka falazóelemek
Ytong
Silka válaszfalelemek
Silka válaszfalelemek
Ytong
Silka burkoló lapok
Silka burkoló lapok

Ytong kedvező áron!

Cégünk az Ytong falazóelemeket folyamatosan kedvező áron tudja vevőinek biztosítani. A falazóelem számos egyedi tulajdonsággal rendelkezik:

Hőszigetelő tulajdonság: Az Ytong falazat jó hőszigetelő tulajdonsággának alapja a különleges anyagszerkezete. A több millió apró pórusba zárt levegő, mely természeténél fogva kiváló hőszigetelő, biztosítja a falazóanyag kiemelkedő hőszigetelő képességét.

Tűzvédelmi tulajdonság: Az Ytong tűzállósági osztályba való besorolása A1: nem éghető. Az Ytong falazóelem tisztán ásványi eredetű építőanyag, ezért egyáltalán nem éghető. Ezért egy vékonyabb falazat is megfelel a szigorú tűzvédelmi követelményeknek.

A nyomószilárdság: Az Ytong nyomószilárdsága optimális, mely teljesíti a teherhordó falazott szerkezetekkel szemben támasztott követelményeket, több szilárdsági osztályú falazó elemek állnak rendelkezésre az építéshez.

A falazóelem megmunkálhatósága: Az Ytong könnyen, gyorsan megmunkálható, ami lehetővé teszi az építési idő lerövidítését és a munkaköltségek csökkentését. Az elkészült falazatban futó gépészeti, elektromos szerelvények helyének kialakítása, felesleges mértékű roncsolás nélkül, könnyedén kivitelezhető.

Fajlagos építési költség: Az Ytong tégla nagyméretű és méretpontos elem. Ebből kifolyólag gyors és gazdaságos falazást tesz lehetővé. Ezen méretpontos elemek vékonyágyazatú falazó habarccsal illeszhetők össze, amely szintén takarékos anyagfelhasználást biztosít. Az elkészült Ytong falazatok gyárilag pontos felülete, vékonyabb vakolatok felhordását teszi szükségesség, így csökkentve tovább a költségeket.

Területnyereség: Az Ytonggal nagyobb hasznos teret alakíthat ki ugyanakkora beépített helyen.

Egyedülálló kialakítás: Az egyedülálló nútféderes és megfogóhornyos kialakítása különleges építéstechnikai előnyöket és és kényelmesebb anyagmozgatást biztosít. Nútféderes elemek alkalmazása esetén - a már más N+F rendszereknél megszokottan - az állóhézagok illesztése habarcs kitöltés nélkül is készülhetnek.

Időjárásálló falazóelemek: Mivel az építőelem stabil ásványi szerkezetű építőanyag, mely biztosítja, az építkezés időtartama alatt is a kellő időjárás állóságot.

Komfortérzet: A pórusbeton egyedülállő klímaszabályzó tulajdonsága otthonának egészséges, kellemes belső klímát biztosít. A kellemes hőérzet meghatározója a helység hőmérséklete. A jó hőszigetelő és hőtároló képesség is hozzájárul ehhez a fontos tulajdonsághoz.

Minőség: Az Ytong termékek minőségét a folyamatos és szigorú minőségellenőrzés szavatolja.

Az Ytong termékek szállítása:

Az Ytong termékeket közvetlenül a gyárból vagy telephelyünkről szállítjuk az építkezés helyszínére és (20 raklap feletti mennyiség esetén) Pilisvörösvár 30 km-es körzetén belül szállítási és daruzási díjat sem számítunk fel. Ytong áraink családi házra való mennyiség megrendelése esetén érvényes.

A feltüntetett árak a 2013.07.01.-vel bevezetett útdíjat nem tartalmazzák, ennek mértékéről érdeklődjön a +36-26/332-647-es telefonszámon.

Az Ytong termékek egyéb szállítási költségei:

A gyár minden Ytong raklap után Br. 4445Ft betéti díjat és 1651 Ft raklap használati. Az építőanyag felhasználása után az Ytong raklapokat telephelyünkön Br. 4445 Ft-os áron (az eredeti számla bemutatása mellett) visszavásároljuk.

Amit az Ytongról feltétlenül tudni kell:

Az Ytong építőelemek hőszigetelő tulajdonsága rendkívül kiváló. Ezen felül optimális nyomószilárdsággal rendelkezik, mely lehetővé teszi vékonyabb falszerkezetek alkalmazását. A falazóelemek nagy méretével az építési munka gyorsan és látványosan halad. Az Ytong téglák alakíthatósága könnyű, amely lehetővé teszi, hogy ne csak derékszögű, de íves falakat is könnyen és hőhídmentesen elkészíthetünk.

Hasznos Információk az Ytongról:

Olvasson az Ytong vagy Silka falazóelemekről a Xella Magyarország oldalán. Ytong-info oldalon további információkat talál. Az Ytong falazáshoz szerszámokat a Raimondi shop oldalán talál.

 

További építőanyagaink:

Falazóanyag: Porotherm, Ytong, Leier
Falazóhabarcs, vakolat: Baumit
Tetőcserép: Bramac, Tondach, Creaton, Terrán, Leier