×

Termékek/Falazóelemek/Ytong falazóelemek

Hőszigetelési teljesítmény
Ajánlott felhasználási terület
Szélesség

További alkategóriák

TOP termékek

Termékek

További termékinformációk

Miért érdemes az Ytong falazóelemeket választani:

  • Pórusbeton alapanyaguknál fogva, könnyebbek mint a kerámia és beton falazóelemek, emiatt olyan felületekre is ajánlottak, ahol a meglévő alap, vagy falazatok, födémek statikai terhelése nem alkalmas nehéz falazóelemek fogadására.
  • A pórusbeton falazóelemek kiváló hőszigeteléssel rendelkeznek. Ennek köszönhetően vékonyabb polisztirol és/vagy ásványgyapot szigetelés is elegendő a megfelelő energetikai szabvánnyal rendelkező ingatlan építéséhez.
  • Tökéletes mérettartósságuk miatt a kivitelezés munkafolyamatok is gyorsabban végezhetőek el. Továbbá porózus összetételük miatt rendkívül egyszerűen, kisebb erőfeszítéssel vághatóak.

 

Ytong kedvező áron!

Cégünk az Ytong falazóelemeket folyamatosan kedvező áron tudja vevőinek biztosítani. A falazóelem számos egyedi tulajdonsággal rendelkezik:

Hőszigetelő tulajdonság: Az Ytong falazat jó hőszigetelő tulajdonságának alapja a különleges anyagszerkezete. A több millió apró pórusba zárt levegő, mely természeténél fogva kiváló hőszigetelő, biztosítja a falazóanyag kiemelkedő hőszigetelő képességét.

Tűzvédelmi tulajdonság: Az Ytong tűzállósági osztályba való besorolása A1: nem éghető. Az Ytong falazóelem tisztán ásványi eredetű építőanyag, ezért egyáltalán nem éghető. Ezért egy vékonyabb falazat is megfelel a szigorú tűzvédelmi követelményeknek.

A nyomószilárdság: Az Ytong nyomószilárdsága optimális, mely teljesíti a teherhordó falazott szerkezetekkel szemben támasztott követelményeket, több szilárdsági osztályú falazó elemek állnak rendelkezésre az építéshez.

A falazóelem megmunkálhatósága: Az Ytong könnyen, gyorsan megmunkálható, ami lehetővé teszi az építési idő lerövidítését és a munkaköltségek csökkentését. Az elkészült falazatban futó gépészeti, elektromos szerelvények helyének kialakítása, felesleges mértékű roncsolás nélkül, könnyedén kivitelezhető.

Fajlagos építési költség: Az Ytong tégla nagyméretű és méretpontos elem. Ebből kifolyólag gyors és gazdaságos falazást tesz lehetővé. Ezen méretpontos elemek vékonyágyazatú falazó habarccsal illeszhetők össze, amely szintén takarékos anyagfelhasználást biztosít. Az elkészült Ytong falazatok gyárilag pontos felülete, vékonyabb vakolatok felhordását teszi szükségesség, így csökkentve tovább a költségeket.

Területnyereség: Az Ytonggal nagyobb hasznos teret alakíthat ki ugyanakkora beépített helyen.

Egyedülálló kialakítás: Az egyedülálló nútféderes és megfogóhornyos kialakítása különleges építéstechnikai előnyöket és és kényelmesebb anyagmozgatást biztosít. Nútféderes elemek alkalmazása esetén - a már más N+F rendszereknél megszokottan - az állóhézagok illesztése habarcs kitöltés nélkül is készülhetnek.

Időjárásálló falazóelemek: Mivel az építőelem stabil ásványi szerkezetű építőanyag, mely biztosítja, az építkezés időtartama alatt is a kellő időjárás állóságot.

Komfortérzet: A pórusbeton egyedülállő klímaszabályzó tulajdonsága otthonának egészséges, kellemes belső klímát biztosít. A kellemes hőérzet meghatározója a helység hőmérséklete. A jó hőszigetelő és hőtároló képesség is hozzájárul ehhez a fontos tulajdonsághoz.

Minőség: Az Ytong termékek minőségét a folyamatos és szigorú minőségellenőrzés szavatolja.

Az Ytong termékek szállítása:

Az Ytong falazóelemeket, 20 raklap feletti mennyiség rendelése és teljesen kiterhelt teherautóval történő szállítása esetén díjmentesen szállítjuk az építkezés helyszínére, Pilisvörösvár 30 km-es körzetén belül !

A feltüntetett árak a 2013.07.01.-vel bevezetett útdíjat nem tartalmazzák, ennek mértékéről érdeklődjön a +36-26/332-647-es telefonszámon.

Az Ytong termékek egyéb szállítási költségei:

A gyár minden Ytong raklap után Br. 4445 Ft betéti díjat és 1651 Ft raklap használati. Az építőanyag felhasználása után az Ytong raklapokat telephelyünkön Br. 4445 Ft-os áron (az eredeti számla bemutatása mellett) visszavásároljuk.

Amit az Ytongról feltétlenül tudni kell:

Az Ytong építőelemek hőszigetelő tulajdonsága rendkívül kiváló. Ezen felül optimális nyomószilárdsággal rendelkezik, mely lehetővé teszi vékonyabb falszerkezetek alkalmazását. A falazóelemek nagy méretével az építési munka gyorsan és látványosan halad. Az Ytong téglák alakíthatósága könnyű, amely lehetővé teszi, hogy ne csak derékszögű, de íves falakat is könnyen és hőhídmentesen elkészíthetünk.

Hasznos Információk az Ytongról:

Olvasson az Ytong vagy Silka falazóelemekről a Xella Magyarország oldalán. Ytong-info oldalon további információkat talál. Az Ytong falazáshoz szerszámokat a Raimondi shop oldalán talál.


 

További építőanyagaink:

Falazóanyag: Porotherm, Ytong, Leier
Falazóhabarcs, vakolat: Baumit
Tetőcserép: Bramac, Tondach, Creaton, Terrán, Leier
 

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesül legújabb akciónkról!

További oldalaink:

készítette:WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
Ginop pályázat