×

Termékek/Falazóelemek/Silka falazóelemek

Ajánlott felhasználási terület
Szélesség

További alkategóriák

Termékek

További termékinformációk

Az Ytong Silka egy nagytömegü mészhomok építő/falazóelem, mely kiválóan alkalmas olyan falazatok építésére, melyeknél a megszokottnál jóval magasabb a hangszigetelő teljesítményre van szükség. Ilyen falazatok lehetnek például főutvonal melletti ingatlanok főfalai, vagy épülő társasházak válaszfalai.
A termék kizárólag környezetbarát(mész, homok és víz ) anyagokból készül, így gyártása során a környezetet terhelő hatása alacsony. 

Miért érdemes Silka falazóelemet használni:

  • A Silka mészhomok tégla egy nagyon nagy sűrűségű termék, mely tulajdonságánál fogva az egyik leghatékonyabb hangszigetelő teljesítményű falazóelem.
  • Alacsony kötőanyag használat:
    a Silka falazóelemek, méretszabvány szerint készülnek, a két építőelem közötti hézag mindössze 1 mm. Emiatt a falazóhabarcs igénye rendkívül alacsony.
  • Környezetbarát termék: 
    A termék kizárólag környezetbarát(mész, homok és víz ) anyagokból készül, így gyártása során a környezetet terhelő hatása alacsony.
  • Egyedülálló kialakítás: Az egyedülálló nútféderes és megfogóhornyos kialakítása különleges építéstechnikai előnyöket és és kényelmesebb anyagmozgatást biztosít. Nútféderes elemek alkalmazása esetén - a már más N+F rendszereknél megszokottan - az állóhézagok illesztése habarcs kitöltés nélkül is készülhetnek.
     

Hasznos Információk az Ytongról:

Olvasson az Ytong vagy Silka falazóelemekről a Xella Magyarország oldalán. Ytong-info oldalon további információkat talál. Az Ytong falazáshoz szerszámokat a Burkoló Áruház weboldalunkon talál.

További építőanyagaink:

Falazóanyag: Porotherm, Ytong, Leier
Falazóhabarcs, vakolat: Baumit
Tetőcserép: Bramac, Tondach, Creaton, Terrán, Leier
 

Iratkozzon fel hírlveleünkre, és értesüljön legújabb akciónkról!

További oldalaink:

készítette:WebDeb - Ahol a weblapok születnek...