×

Termékek/Cserepek-tetőfedés/Ereszcsatorna rendszerek/Tondach ereszcsatorna rendszerek

Szín

Termékek

További termékinformációk

A Tondach ereszcsatorna rendszerek kiváló minőségű,
rendkívül tartós megoldást nyújtanak a tetőkre zúduló csapadékvíz elvezetésére.
A hagyományos alumínium/horgany rendszerekkel ellentétben, a Tondach acélmagvas ereszcsatornát gyárt, ezért a termék keménysége/erőssége kétséget kizáró.
A korrózióvédelemről egy horganyréteg gondoskodik, mely magas cinktartalmának köszönhetően tartósan ellenáll a levegőpáratartalom és csapadékvíz okozta oxidációnak .
A következő réteg egy nagysűrűségű polietilén bevonat(HDP),mely a korrózióvédelmet még tovább fokozza, ezen felül pedig magas szárazanyagtartalma miatt a hosszútávú színtartósságért is felel.
A fent említett rétegrend a teljes felületen terül el a maximális védelem elérésének érdekében.
Az ereszcsatorna kiterített mérete 333mm. Míg a lefolyócső 100mm átmérőjű, ezáltal megfelel azon szabványoknak, melyek a családi házas környezetre hatályosak.
 Nem utolsó sorban a termék mellett szól a gyártó magabiztos garanciaszabályzata. A termékre a Tondach 30 év funkcionális, 15 év szín és 15 év korrózió elleni garanciát vállal.Kérje egyedi ajánlatát az alábbi termékekről, melyre kollégáink 24 órán belül válaszolnak.A teljes rendszerre érkező ajánlatkérésekre egyedi kedvezményt biztosítunk.


 

Iratkozzon fel hírlveleünkre, és értesüljön legújabb akciónkról!

További oldalaink:

készítette:WebDeb - Ahol a weblapok születnek...