×

Termékek/Falazóelemek/Ytong falazóelemek/Ytong válaszfalelemek

Szélesség

TOP termékek

Termékek

További termékinformációk

Ytong válaszfalelemek

Az Ytong válaszfalelemek használata, kiemelkedő méretpontosságuk miatt megkönnyítik és gyorsítják a kivitelezést akár új építésnél és felújításnál is. Az Ytong válaszfalelemek pórusbetonból készült falazóelemek melyek alkalmas ingatlanok válaszfalainak a hatékony, kedvező és gyors megépítésére. Összetételüknek köszönhetően kiváló megmunkálhatósággal rendelkeznek, ezért népszerűek mind a a felújítók, a kivitelezők és az új ingatlant építők körében is. 

Mire használhatóak az Ytong válaszfalelemek?

Az Ytong válaszfalelemek olyan beltéri falazatok megépítésére alkalmasak, melyeknél fontos a könnyű megmunkálhatóság, az alacsony összsúly. A kiváltképp méretpontosnak mondható Ytong pórusbeton falazóelemekkel a kivitelezés drasztikusan  felgyorsul, köszönhetően a termék tökéletes méretezésének, könnyű súlyának és a hagyományos kerámia falazóelemeknél alkalmazott falazóhabarcsnál jóval kevesebb felhasználandó habarcsmennyiségnek. Így időt és akár pénzt is spórolhat a vásárlónak és a kivitelezőnek!

Milyen előnyökkel jár, ha Ytong válaszfalelemeket alkalmazunk?

 • Gyors kivitelezés:
  Méretpontosságuk, könnyű összsúlyuk és egyszerű szabhatóságuk miatt a kivitelezés gyorsabb mint a hagyományos falazóelemeknél, így időt és pénzt spórol a vásárlónak és a kivitelezőnek.
 • Gyorsabb utómunkálatok:
  Az Ytong falazóelemek, összetételüknek köszönhetően könnyen munkálhatóak. Emiatt a vízszerelő és/vagy a villanyszerelő munkájának ideje is lecsökken.
 • Környezetbarát felhasználás:
  A Ytong falazóelemek összetételüknek köszönhetően, jóval kevesebb falazóhabarcs felhasználásával épülnek, amely drasztikusan csökkenti a habarcskeveréshez elhasznált édesvizet, így környezetbarát felhasználás érhető el.
 • Páraáteresztő falazat kialakításának a lehetősége:
  Az Ytong pórusbeton válaszfalelemek összetételüknél fogva kiváló lég- és páraáteresztő képességgel rendelkeznek így a megfelelő rétegrend kialakítással együtt kiváltképp alkalmasak lehetnek olyan felületek elválasztására, ahol az átlagnál nagyobb a páraterhelés. Ilyenek helyiségek lehetnek például fürdőszobák, konyhák.

 

Az Ytong válaszfalelemek széles választékban elérhetőek a Hofstädter Építőanyag Centrumban, országos kiszállítással!

 

Miért érdemes tőlünk rendelni?

 • Szakértő, segítőkész ügyfélszolgálatunk áll a vásárlóink rendelkezésére, a felmerülő kérdések megválaszolásában.
 • Kielégítő termékválaszték mely lehetővé teszi, hogy minden térkőre vágyó megtalálja a számára megfelelő terméket.
 • Gyors kiszállítás:  a raktáron lévő termékeket, 1-2 munkanap alatt kiszállítjuk, megrendelés esetén.
   

További építőanyagaink:

Falazóanyag: Porotherm, Ytong, Leier
Falazóhabarcs, vakolat: Baumit
Tetőcserép: Bramac, Tondach, Creaton, Terrán, Leier


 

Iratkozzon fel hírlveleünkre, és értesüljön legújabb akciónkról!

További oldalaink:

készítette:WebDeb - Ahol a weblapok születnek...