×

Termékek/Szigetelő anyagok/Hőszigetelő rendszerelemek, kiegészítők

Ajánlott szigetelőlap vastagság
Funkció
Gyártó/Márka

TOP termékek

Termékek

További termékinformációk

A homlokzati hőszigetelő rendszerek építéséhez számos kiegészítő termékre lesz szükség.
Lentebb felsoroljuk melyek azok a termékcsoportok, melyek használata nélkül a hőszigetelő rendszer nem telepíthető!

 • Hőszigetelő ragasztók:
  A homlokzati hőszigetelő rendszerek része a hőszigetelő ragasztóanyag. A termék segítségével
  a szigetelő lapunkat a homlokzati falakhoz rögzíthetjük. 
  A különböző hőszigetelésekhez más és más termék ajánlott, melynek kiválasztásában segítenek a termékleírásaink.
  A legismertebb termékek a a zsákos, cementkötésű hőszigetelő ragasztótapaszok, illetve a poliuretán hab ragasztóanyagok.
 • Üvegszövet hálók:
  Az üvegszövet hálók felelnek a szigetelő táblák felületének a nemes vagy műgyantás kőpor színvakolat fogadására alkalmas réteg elkészüléséért. A terméket ágyazóhabarcsba fektetve a felület erősebb, repedésre jóval kevésbé hajlamos lesz, így megfelelő fogadófelületet biztosít a színvakolat számára.
 • Tárcsás dübel:
  A tárcsás dűbelek szerepe a teljes rendszer mechanikai rögzítése. Enélkül fennáll annak a veszélye, hogy a teljes hőszigetelő rendszer egy viharos szél következtében leváljon a falról, óriási károkat okozva. Ezt megelőzendően a dübelek használata mindenképp erősen ajánlott.
 • Nemesvakolat(1,5mm, kapart struktúra):
  A nemesvakolat a rendszer díszítő és védőeleme, mely hosszú ideig megőrzi színét és rendkívül ellenálló az időjárás viszontagságaival szemben. A termék több mint 250 színben elérhető, emiatt a nagy választék miatt sokan megtalálhatják a nekik tetsző árnyalatot.
 • Nemesvakolat alapozó:
  Az alapozó anyag fontos szerepet tölt be a színezés idején. A becsiszolt és portalanított tapaszolásra alapozó réteg felhordása szükséges, ami leköti a még meglévő port a felületen, továbbá kiegyenlíti a fal szívóképességét, nem utolsó sorban fátyolosan eltakarja a szürke színű alapfelületet, így elkerülve, hogy az átüssön a színvakolat alól.
 • Indítóprofil:
  Az indítóprofil mint nevébe foglaltatik, indítja a homlokzati szigetelő lapokat a lábazat tetejétől. Ezt a terméket vízszintbe rakva megadja a homlokzati hőszigetelő polisztirol lapoknak azt a síkot, amivel végigrakva a vízszint követhető. Tovább segíti a rendszert, hogy az indítóprofilok egy vízorral vannak ellátva, ami meggátolja, hogy a homlokzatról lezúduló csapadékvíz a lábazaton folyjon végig.
 • Hálós élvédő:
  Az üvegszövethez hasonlóan a hálós élvédő is a polisztirol táblák felületének a nemes vagy műgyantás kőpor színvakolat fogadására alkalmas réteg elkészüléséért, annak repedésmentes rétegéért felel. Annyi különbséggel, hogy az élvédőt az épülethomlokzat össze éléhez, pozitív sarkához szükséges alkalmazni. Ezek lehetnek nyílászárók, épületek sarkai.

  Mire érdemes odafigyelni a hőszigetelő rendszerelemek kiválasztásakor?

  A legfontosabb leellenőrizni, hogy a termékek alkalmasak legyenek, a vásárolt szigetelő laphoz és a falazat anyagához. Egy komolyabb fejfájástól megóvhatjuk magunkat, amennyiben ennek utánajárunk. A legtöbb esetben erről tájékozódhatunk a termékleírásokban, illetve a kivitelezést végző szakembertől. Amennyiben további információra van szükséged, hívj minket a +3626330121-es telefonszámon, vagy írj nekünk az info@htuzep.hu email címre.

  A Hofstädter Építőanyag Centrumban a hőszigetelő rendszerelemek raktárkészletről elérhetőek, akár egy-két napos kiszállítással!
  Kérj ajánlatot és kollégáink 24 órán belül válaszolnak!

  Miért érdemes tőlünk rendelni?
 • Szakértő, segítőkész ügyfélszolgálatunk áll a vásárlóink rendelkezésére, a felmerülő kérdések megválaszolásában.
 • Kielégítő termékválaszték mely lehetővé teszi, hogy a legtöbb szigetelőanyaghoz megfelelő ragasztót találj.
 • Gyors kiszállítás! A termékeket, a megrendeléstől számítva akár 1-2 napon belül kiszállítjuk!
   

További építőanyagaink:

Falazóanyag: PorothermYtongLeier
Falazóhabarcs, vakolat: Baumit
Tetőcserép: BramacTondachCreatonTerránLeier
 

Iratkozzon fel hírlveleünkre, és értesüljön legújabb akciónkról!

További oldalaink:

készítette:WebDeb - Ahol a weblapok születnek...