×

Termékek/Szerkezetépítés/Ömlesztett áru

Ajánlott felhasználás

TOP termékek

Termékek

További termékinformációk

Az ömlesztett áru a mai építőipar egyik legfontosabb szerkezeti építőeleme. Alkalmazhatjuk töltőanyagnak, készíthetünk betont, kavicságyat kertünkbe, vagy különböző térkövek alá. Alkalmazhatjuk vízelszivárogtató rendszerekhez és még megannyi helyen családi házas és ipari környezetben is. A legismertebb ömlesztett áruk a következők:

 • Sóder(0-24, 0-16, 0-8, 0-4):
  A sódert nem kell bemutatnunk senkinek, hiszen a legtöbb ember találkozott már a termékkel valamilyen úton módon.
  A homokos-kavics keverék alkalmas sokoldalúan felhasználható betonok készítésére, a megfelelő cement minőség és mennyiség hozzáadásával. Különböző osztályozású szemcseméretek lehetővé teszik, hogy a számunkra legmegfelelőbb terméket alkalmazzuk. A termékek elérhetőek zsákos kiszerelésben is, amennyiben csak kis mennyiségre van szükség.
 • Murva(zúzott kő)(0-5, 2-5, 0-20, 12-20, 20-55):
  A murva, vagy más néven zúzott kő ropantott és osztályozott szemcséjű mészkődarabokból áll. Alkalmas térkövek ágyazására, földutak ideiglenes megerősítésére, illetve díszkerítések létrehozására. 
  A termékek elérhetőek zsákos kiszerelésben is, amennyiben csak kis mennyiségre van szükség.
 • Falazóhomok: 
  A falazóhomok, vagy más néven bányahomok egy agyaggal kevert természetes homok alkalmas falazóhabarcsok, malter létrehozására. A termékkel a benne található agyagnak köszönhetően, cementtel és mésszel a megfelelő arányba bekeverve egy jól kenhető, megfelelő kezdeti tapadású és szilárdságú falazóhabarcs keverhető.
  A termékek elérhetőek zsákos kiszerelésben is, amennyiben csak kis mennyiségre van szükség.
 • Vakolóhomok(0-1):
  A vakolóhomok, vagy más néven marosi homok osztályozott szemcséjű mosott homok, mely agyagot egyáltalán nem tartalmaz. A termék kiválóan alkalmas vakolóhabarcsok létrehozására a megfelelő cement és mész mennyiség hozzáadásával.
  A termékek elérhetőek zsákos kiszerelésben is, amennyiben csak kis mennyiségre van szükség.
 • Kulé kavics(16-32):
  A kulé kavics vagy más néven folyami kavics egy osztályozott szemcséjű ömlesztett árú mely mosott változatban teljesen homokmentes. A termék alkalmas különböző díszítőágyak létrehozására a kertben, illetve a ház körül már egyre nagyobb népszerűségnek örvendő csapadékvíz szivárogtató rendszerek, úgynevezett drén rendszerek létrehozására.

  Az ömlesztett áruk nagy mennyiségben elérhetőek a Hofstädter Építőanyag Centrumban, kedvező áron, akár országos kiszállítással!
  Kérd ajánlatodat és kollégáink 24 órán belül válaszolnak!

  További kedvező áron elérhető építőanyagaink:

  Falazóanyag: Porotherm, Ytong, Leier
  Falazóhabarcs, vakolat: Baumit
  Tetőcserép: Bramac, Tondach, Creaton, Terrán, Leier
Iratkozzon fel hírlveleünkre, és értesüljön legújabb akciónkról!

További oldalaink:

készítette:WebDeb - Ahol a weblapok születnek...