×

Termékek/Kert-Térkövek/Térkő/Semmelrock térkövek

Terhelhetőség
Szín/árnyalat
Vastagság

Termékek

További termékinformációk

A Semmelrock a kiváló minőségű térkövek neves gyártója. Térburkolóik és járdalapjaik tökéletes választás gyönyörű, tartós és hosszú élettartamú kültéri terek kialakításához. A prémium minőségű anyagokból készült járdaköveket úgy tervezték, hogy ellenálljanak a legkeményebb időjárási körülményeknek, miközben megőrzik természetes szépségüket és eleganciájukat. Akár teraszod, kerted, feljáród vagy a medencéd körüli területet szeretnéd feldobni, a Semmelrock térkövei ideális megoldást jelentenek. A színek, formák és méretek széles választékából könnyen megtalálhatod a számodra megfelelő térkövet. Akár hagyományos, akár modern dizájnt keresel, a Semmelrock burkolókövei segítenek megvalósítani álmaid térburkolatát. Ha tehát szeretnéd lenyűgözővé varázsolni ingatlanod kültéri területeit, amelyet évekig élvezhetsz, akkor válasszd a Semmelrock térburkoló termékeit.

További hasznos információk, a Semmelrock térkövekről!

Semmelrock Protect® és Semmelrock Premium Protect® felületvédelmi rendszer:

A termelési folyamat során, az alkalmazott legmodernebb technológia a követ belülről teszi ellenállóvá, és külön felületvédelem óvja a kő felszínét. Az így kezelt térköveket könnyebb tisztán tartani, mivel a szennyeződés nehezebben tapad meg rajtuk. Rágógumi, foltok, rászáradt anyagok eltávolítása egyszerűbb. Ezenkívül a Semmelrock Protect® a kövek fagy- és olvasztósóállóságát is tovább javítja. Ezáltal szépségüket tovább megőrzik. További előnye a felületkezelési rendszernek, hogy a lehullott levelek, vörösbor-, olajfoltok, stb. eltávolítása könnyebb miközben a kövek éveken át megtartják természetes megjelenésüket. A mészkivirágzást leköti, csillogóbb színeket eredményez ahol alacsonyabb fakulási tényező. Fagy - és olvasztósóállósága megnő, nagyobb ellenállóképesség az időjárási hatásokkal szemben.

Semmelrock Premium Protect® speciális, erősen igénybe vett felületek kialakítására került kifejlesztésre. A Semmelrock Premium Protect® terméknél a felület a gyártási folyamatban lezárásra kerül és ultraviola besugárzással történő edzésnek vetik alá. A térburkoló elem, különösen a szívós szennyeződésekkel és behatásokkal szemben nyújt tartós védelmet ezzel növelve tovább a normál Protect védelmi rendszert.

Minőség és CE minősítés!

A Semmelrock termékeket az MSZ EN 1338, 1339, 1340 számú Európai Uniós szabványokban meghatározott követelmények alapján gyártjuk és minősítjük.

A Semmelrock termékei, a térkövek, a betonlapok és a szegélykövek a CE jelet viselik, ami a termékekre vonatkozó európai harmonizált szabványoknak való megfelelőséget jelenti: MSZ EN 1338 (térkövek), MSZ EN 1339 (lapok), valamint MSZ EN 1340 (szegélyek).

Fagy és olvadó sóoldattal szembeni ellenállás

A Semmelrock garantálja valamennyi termékének fagy- és olvasztósóállóságát – az MSZ EN 1338, 1339 és 1340 számú szabványoknak megfelelően. Csak olyan olvasztószerek alkalmazhatók, amelyek betonanyagoknál megengedettek (pl. NaCl-bázisúak). A szulfáttartalmú hatóanyagokat tartalmazó olvasztószerek a betonanyagaink károsodását okozhatják.

Felületnemesítés

Térköveink jó része nemesítő felületkezelést kap. Ilyenkor a készre gyártott kövek egy újabb munkafolyamaton mennek keresztül, aminek köszönhetően az adott termékprogram egyedi, nemes megjelenésre tesz szert. Ezek a technikák a felület „optikai” nemesítését szolgálják, a használati jellemzőket nem befolyásolják. A felületnemesítés módozatai: dörzsölés, mosás, szemcseszórás, antikolás.

További kedvező áron elérhető építőanyagaink:

Falazóanyag: Porotherm, Ytong, Leier
Falazóhabarcs, vakolat: Baumit
Tetőcserép: Bramac, Tondach, Creaton, Terrán, Leier

Iratkozzon fel hírlveleünkre, és értesüljön legújabb akciónkról!

További oldalaink:

készítette:WebDeb - Ahol a weblapok születnek...