×

Termékek/Gipszkarton rendszerek/Falfestékek

Kategóriák
Kötőanyag
Gyártó/Márka

TOP termékek

Termékek

További termékinformációk

A házépítés egyik legutolsó munkafolyamat a falak és egyéb felületek festése. 
A festékek "életet", dizájnt adnak a falak felületeinek, a sok-sok fáradtságos  munkával megépített otthonokba. 
A színek kiválasztása izgalmas feladat, hiszen a legtöbb festékáruházba már akár több ezer színárnyalt közül választhatunk. A lenti felsorolásban azzal próbálunk segíteni, hogy felsoroljuk az általunk ismert falfestékek alkalmazási területeit ezzel is segítve Nektek a választást.

Milyen falfestékeket ismerünk?

 • Diszperziós falfesték:
  A diszperziós falfestékek a legelterjettebb festékek közé tartoznak. Népszerűségüket a könnyű felhasználásnak, a remek ár/érték arányuknak és az elérhető többezer színárnyalatnak köszönheti. A diszperziós falfestékek alkalmasak bármilyen gipsz, vagy cementkötésű felület festésére.
  A termékből létezik mosható változat is, mely alkalmas gyerekszobákba és minden olyan felületre, ahol előfordulhat gyakori és erősebb szennyeződés a falakon.
 • Mészfestékek:
  A mészfestékek higéniai falfestékek, melyek alkalmasak beltéri vakolatok és egyéb nem gipszből készült falazatok fertőtlenítő festésére. A mészfesték előnye a magasan lúgos összetételében rejlik, emelett kimagasló páraáteresztő és penészgátló tulajdonságokkal rendelkezik. Alkalmas konyhák, fürdőszobák és egyéb magas páraterhelésnek kitett beltéri felületek festésére.
 • Szilikátfesték:
  A szilikát festékek már kevésbé lakossági környezetben felhasznált termékek. Különleges összetételüknek köszönhetően kimagasló páraáteresztő képességgel rendelkeznek, emiatt sokszor használják műemlékek felújítására is. Családi házas környezetben alkalmas minden olyan falfelületre, amit cement alapú vakolattal és glettanyaggal, valamint falszárító vakolattal vontak be.
 • Szilikonfesték:
  A szilikonfestékek számos előnyei közül az egyik, hogy a szilikátfestékhez hasonlóan magas páraáteresztő teljesítményük van. Emellett a termék erős vízlepergető hatással bír, ami miatt alkalmas lehet olyan felületekre, ahol szükséges a magas páraáteresztő képesség, valamint a mosható, öntisztuló felület kialakítása. 

 

A fent említett festékek közül néhány elérhető a Hofstädter Építőanyag Centrumban, kedvező áron, országos kiszállítással!
Amennyiben nem találod a számodra megfelelő terméket, további segítségért keresd kollégáinkat a 06/26-330-121-es telefonszámon, vagy az info@htuzep.hu email címen.

 

Miért érdemes tőlünk rendelni?

 • Szakértő, segítőkész ügyfélszolgálatunk áll a vásárlóink rendelkezésére, a felmerülő kérdések megválaszolásában.
 • Kielégítő termékválaszték mely lehetővé teszi, hogy minden térkőre vágyó megtalálja a számára megfelelő terméket.
 • Gyors kiszállítás:  a raktáron lévő termékeket, 1-2 munkanap alatt kiszállítjuk, megrendelés esetén.
   

További építőanyagaink:

Falazóanyag: Porotherm, Ytong, Leier
Falazóhabarcs, vakolat: Baumit
Tetőcserép: Bramac, Tondach, Creaton, Terrán, Leier

Iratkozzon fel hírlveleünkre, és értesüljön legújabb akciónkról!

További oldalaink:

készítette:WebDeb - Ahol a weblapok születnek...