×

Termékek/Cserepek-tetőfedés/Beton cserepek/Leier cserepek

Szín/árnyalat
Forma

TOP termékek

Termékek

További termékinformációk

Leier cserép kedvező áron!

A Leier rendkívül széles termékválasztékot és rendszermegoldást kínál ügyfeleinek. A tetőcserepek alapanyaga beton, a Leier legmodernebb fejlesztése a LUX termékrendszer. Képzett tetőfedők és szakképzett tanácsadói hálózat segíti az értékesítési munkát. A termékekre 50 év fagyállósági garanciát nyújt!

Cégünk mint a Leier Hungária Kft. szerződött partnere a Leier termékeket folyamatosan kedvező áron tudja vevőinek biztosítani. A megfelelő típus és mennyiség kiválasztása után kérd árajánlatunkat és kollégáink 24 órán belül válaszolnak. További kérdések esetén keresd munkatársunkat a +3626/330-121-es telefonszámon vagy írj nekünk az info@htuzep.hu email címre.

A Leier termékek szállítása:

Leier cserepeket (4 komplett raklap feletti mennyiség esetén) díjmentesen szállítjuk az építkezés helyszínére, telephelyünktől 30 kilóméteres körzetben. A 4 raklap alatti rendelés esetén a szállítási díjról a kollégáinktól kérhetsz információt.

A feltüntetett árak a 2013.07.01.-vel bevezetett útdíjat már tartalmazzák.

A Leier termékek egyéb szállítási költségei:

A gyár minden Leier raklap után Br. 7620- Ft betéti díjat és Br. 2921.- Ft Egységes logisztikai díjat és Br.1651.- Ft daruzási díjat számít fel, melyet cégünk is kénytelen továbbhárítani vásárlói részére. Az építőanyag felhasználása után az Leier raklapokat telephelyünkön Br. 7620- Ft áron (az eredeti számla bemutatása mellett) visszavásároljuk.

További építőanyagaink:

Falazóanyag: Porotherm, Ytong, Leier
Falazóhabarcs, vakolat: Baumit
Tetőcserép: Bramac, Tondach, Creaton, Terrán, Leier

Iratkozzon fel hírlveleünkre, és értesüljön legújabb akciónkról!

További oldalaink:

készítette:WebDeb - Ahol a weblapok születnek...