×

Termékek/Falazóelemek/Leier téglák, falazóelemek/LeierPlan téglák

Ajánlott felhasználási terület
Szélesség

Termékek

További termékinformációk

Leier Plan falazóelemek

A Leier Plan falazóelemek olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amely egy korszerű nútféderes csiszolt kerámia falazóelemtől elvárható. Az új falazási technologiával minden eddiginél pontosabb és jobb falazatok építhetőek. Az ötféle méretben kialakítható falvastagság 45, 38, 30, 25 és 10 cm-es méretnek köszönhetően az ingatlanunk minden falazatához megtalálhatjuk a megfelelő téglát.

A LeierPlan csiszolt falazóelemek 24,9 cm magasak, így 1 mm lesz a két falazóelem közötti vízszintes hézag. Ennek köszönhetően a kötőanyagfelhasználás jóval kisebb mennyiségű, mely így kevésbé terheli a környezetet.
A magasabb alapárat kompenzálja, a jóval gyorsabb falazási munka, a száradási idő, a fal emelt hőszigetelő képessége.
A Leier téglák kedvező árait megtalálják honlapunkon. Termékeinket csak bontatlan csomagolásban értékesítjük.

Miért érdemes LeierPlan téglát választani?

  • A precíz méretezésüknek köszönhetően a falazási munkák gyorsak, ezáltal pénzt és időt spórol vásárlójának!
  • Jobb hőszigetelő képesség! A hagyományos sormagasságú téglák közötti habarcs gyengébb hőszigetelő képességgel rendelkezik, így a LeierPlan síkra csiszolt tégla szigetelése hatékonyabb!
  • Alacsony kötőanyag igény! A speciális LeierFIX ragasztóhab, vagy a LeierPlan vékonyágyas falazóhabarcs minimális mennyisége elegendő a falazáshoz! Így a kevesebb keverővíz felhasználásával a környezetbarát kivitelezés biztosított!

 

A kerámia falazóelemek előnyei:

  • Nagy végszilárdságú termék, mely hosszú évtizedekig stabil és megbízható teherhordozó.
  • Jó ár/érték arány! A többi falazóelemmel ellentétben, a kerámia termék kedvezőbben nyújt jó hőszigetelő teljesítményt.
  • Természetes alapanyag! A kerámia falazóelemek természetes agyagból készülnek. Nem tartalmaznak semmilyen egészségre káros adalékanyagot.

 

A Leier termékek szállítása:

A Leier Mátratherm termékeket (20 raklap feletti mennyiség esetén) Pilisvörösvár 30 km-es körzetén belül díjmentesen szállítjuk és daruzzuk le az építkezés helyszínére.

A feltüntetett árak a 2013.07.01.-vel bevezetett útdíjat nem tartalmazzák, ennek mértékéről érdeklődjön a +36-26/330-121-es telefonszámon.

A Leier termékek egyéb szállítási költségei:

A gyár minden Leier (EUR) raklap után Br. 7620 Ft betéti díjat és Br. 2223 Ft raklaphasználati+csomagolási díjat számít fel, melyet cégünk is kénytelen továbbhárítani vásárlói részére. Az építőanyag felhasználása után az Leier EUR raklapokat telephelyünkön teljes (Br. 7620 Ft) áron (az eredeti számla bemutatása mellett) visszavásároljuk.

Hasznos információk a Leier falazóanyagokkal kapcsolatban:

A gyártó cég hivatalos honlapján mindig meglalálja a legfrissebb híreket és információkat a Leier falazóanyagokkal kapcsolatban.

További építőanyagaink:


Falazóanyag: Porotherm, Ytong, Leier
Falazóhabarcs, vakolat: Baumit
Tetőcserép: Bramac, Tondach, Creaton, Terrán

Leier cserép a Hofstadter Cserép Centrumban is!
Leier kémény Hofstadter Tüzépen.
Leier térkő Hofstadter Tüzépen. Leier térkövek széles választéka.

Iratkozzon fel hírlveleünkre, és értesüljön legújabb akciónkról!

További oldalaink:

készítette:WebDeb - Ahol a weblapok születnek...