×

Kiadványaink

Térkő katalógus 2024Termékkatalógus

Térkő katalógus 2024

A Hofsadter Építőanyag Centrum kínálatában széles választékban elérhetőek a legnépszerűbb térkövek és kerti burkolati elemek. Ezeknek a termékeknek a palettáját vonultatjuk fel térkő katalógusunkban. A Hofstädter térkő katalógusban megtalálsz mindent a ház körüli térkövezéshez, kertrendezéshez és kerítésépítéshez. Lapozz bele Te is online katalógusunkba és kérj tőlünk árajánlatot!
Tovább a cikkhez
Melegburkolat katalógus 2024Termékkatalógus

Melegburkolat katalógus 2024

Otthonunk egyik legfontosabb dísze a padló. Az esztétikai funkciója mellett tágíthatja a teret, meleg vagy modern hangulatot teremthet. A legújabb és legkorszerűbb melegburkolati padlóknak a mai rohanó világunkban nemcsak stílusosnak kell lennie, hanem komoly igénybevételnek is meg kell megfelelnie. Mindezen szempontok figyelembevételével dolgoztuk ki melegburkolati kínálatunkat, melyben mindenki megtalálhatja álmai padlóját!
Tovább a cikkhez
Szárazépítészet kisokosÖtlettár

Szárazépítészet kisokos

Szárazépítészeti kisokos kiadványunkban hasznos tanácsokat és tippeket adunk az építkezés, felújítás során felmerülő térelválasztási, helykihasználási, biztonsági kérdésekben. Az ÚjHáz Hofstädter szárazépítészeti termékkínálatának és kollégáink naprakész tudásának köszönhetően minden helyzetre és felmerülő kérdésre garantált megoldást tudnak kínálni szakemberek és lakossági felhasználók részére egyaránt. Látogass el a hozzánk, szakértő kollégáink készséggel állnak rendelkezésre!
Tovább a cikkhez
Szigetelés kisokosTermékkatalógus

Szigetelés kisokos

Egy új otthon tervezésénél vagy egy meglévő korszerűsítésénél sok mindenre oda kell figyelni, hogy az kényelmes, energiatakarékos, környezetbarát és biztonságos legyen. A házépítés során az egyik legfontosabb megoldandó feladat a szigetelés. Alapelvünk, hogy a házra hosszútávú befektetésként kell tekinteni, igy az építőanyagok kiválasztásakor az évtizedekre fennálló előnyöket is érdemes figyelembe venni. A hő és hangszigeteléssel és más energiatudatos megoldásokkal nem csak jelentős mértékű rezsiköltséget takarítható meg, hanem az ingatlan értéke is nő. Amennyiben szigetelési munkálatokat tervezel, ez a kisokos segít eligazodni abban, hogy milyen szigetelőanyagok állnak rendelkezésre, milyen felületeket érdemes szigetelni és milyen anyagot a legcélszerűbb használni. Látogass el hozzánk Solymárra, ahol szakértő kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre, bármely kérdés megválaszolásában!
Tovább a cikkhez
Hidegburkolat katalógus 2023Termékkatalógus

Hidegburkolat katalógus 2023

Az enteriőr egyik legfontosabb alkotóelemét a burkolólapok jelentik, amelyek alapjaiban határozzák meg konyhánk, fürdőszobánk és egyre gyakrabban a közösségi tereink hangulatát is. Egy jól megválasztott burkolólap nem csak vonzza a tekintetet, de tökéletes környezetet teremt a bútorok és a kiegészítők számára is. Az Újház kínálatába a legmagasabb minőséget képviselő, nemzetközi szinten is elismert olasz és spanyol prémium gyártók termékei kerültek be. Legyen szó akár klasszikus, akár a legmodernebb trendeket képviselő termékekről, nálunk minden igényre megtalálhatod a megoldást.
Tovább a cikkhez
Trendriport 2018Egyéb

Trendriport 2018

Tekintse meg a legfrissebb trendeket 2018-ban! Az újHÁZ Centrum idén először jelentette meg az építőanyag kereskedelem piacát közvetlenül is érintő témákban készített tavaszi Trendriportját. A szakmai összeállítást az idei évi Construma építőipari szakkiállítás nyitónapján, egy sajtótájékoztató keretében mutatták be! Az anyag az alábbi linken olvasható: napi.hu
Tovább a cikkhez
Trendriport 2018 őszÖtlettár

Trendriport 2018 ősz

Az elmúlt évek kormányzati intézkedései rendkívül nagy lendületet adtak az amúgy is növekvő építőanyag-kereskedelmi ágazatnak. Az újHÁZ Centrum forgalmi adataiból jól nyomon követhető, hogy 2015-ben és 2016-ban a növekedés üteme minden korábbinál magasabb volt Budapesten és környékén, az északkeleti régióban, valamint Északnyugat-Magyarországon. Ez derül ki az újHÁZ Centrum őszi trendriportjából, amely elsősorban az építőipari energiahatékonyságot vizsgálta, vagyis azt, hogy mennyire építkezünk okosan.
Tovább a cikkhez
CSOK hatása az építőiparraEgyéb

CSOK hatása az építőiparra

Dr. Rázsóné Szórády Csilla, az újHÁZ Centrum cégvezetője egy sajtóreggeli keretein belül mutatta be az építőanyag kereskedelmi hálózat Őszi Trendriportját, amely CSOK lendületben az építőipar! címmel jelent meg. Mint mondja, céljuk, hogy átfogó képet adjanak a Családi Otthonteremtési Kedvezményről a családok számára, miközben felhívják a figyelmet a támogatási forma előnyeire és hátrányaira, hiszen az életkezdő, fiatal- és nagycsaládosok fontos vásárlói a hálózatnak.
Tovább a cikkhez
Trendriport 2019 tavaszEgyéb

Trendriport 2019 tavasz

Több, eltérő forrásból származó statisztikai adat is alátámasztja, hogy az elmúlt években jelentősen növekedtek az építkezési költségek. A legnagyobb mértékben a beton, a vízszigetelés, a purhabok és szilikonok, valamint a térkövek ára emelkedett, a tendencia pedig a következő években is folytatódni látszik - derül ki az újHÁZ Centrum, Magyarország meghatározó építőanyag-kereskedelmi hálózatának tavaszi Trendriportjából, amely elsősorban az építőanyagok áremelkedését és a mögötte húzódó okrendszert vizsgálta.
Tovább a cikkhez
Iratkozzon fel hírlveleünkre, és értesüljön legújabb akciónkról!

További oldalaink:

készítette:WebDeb - Ahol a weblapok születnek...