×

Az egyre szigorodó energetikai szabályozások miatt mind nagyobb figyelem irányul azokra a megoldásokra, amelyek elősegítik az otthonok ökotudatos kialakítását. Az újHÁZ Centrum új sorozatában minden hónapban egy-egy építőanyaggyártóval közösen jár körül egy, az otthonok felújításával és az újépítésű, modern ingatlanok kivitelezésével kapcsolatos témát. Elsőként az okostégla kerül górcső alá.

Hofstadter
Tippek, tanácsok

Ölettár

Varázsolj karácsonyi hangulatot otthonodba!Design

Varázsolj karácsonyi hangulatot otthonodba!

Az adventi várakozás időszaka azt jelenti, hogy nyakunkon a karácsony. Van, aki ezt teherként éli meg, s vannak olyanok is, akik teljesen átszellemülten várják az ünnepeket. Tartozzunk bármelyik csoportba is, az újHÁZ Centrum szakértőinek tanácsát megfogadva csodás karácsonyi hangulatot teremthetünk otthonunkba, hogy aztán a következő hetek valóban emelkedett hangulatban, gyermeki izgalommal párosulva teljenek.
Tovább a cikkhez
Csaptelep cseréjeFelújítás

Csaptelep cseréje

Időnként a csaptelepek képesek felmondani a szolgálatot. Ilyen esetben dönthetünk úgy, hogy kihívunk egy szakembert, de úgy is, hogy magunk állunk neki. Saját kezűleg nekiállni legtöbbször nem annyira bonyolult feladat, és gyorsabbak lehetünk, mint ahogy a mester kiér. Jelen cikkünkben arról lesz szó, hogy hogyan és milyen eszközökkel végezzük el ezeket a műveleteket.
Tovább a cikkhez
Ha fát kell dönteni...Építkezés

Ha fát kell dönteni...

Az ősz a lombhullatás ideje, és mikor a fák megszabadulnak lombkoronájuktól, ökológiai szempontból sem lehet akadálya a ritkításnak. A favágás nem veszélytelen feladat, sokan mégis maguk állnak neki. Ha kedvetek lenne, de a gyakorlatnak híján vagytok, talán nektek is segíthet az alábbi cikk!
Tovább a cikkhez
Már a támfalak sem a régiekDesign

Már a támfalak sem a régiek

A támfal unalmas téma? Kit érdekel, hogy mivel támasszuk meg a lejtős talajt? Senkit? És ha azt mondjuk, hogy gyönyörű kavicssáv lehet kertünkben, aminek tartó és díszítő szerepe is van? Akkor már egészen más a megítélés. Színes kevert, vagy egyszínű kavicsok változtathatják meg az épített környezetünket.
Tovább a cikkhez
Iratkozzon fel hírlveleünkre, és értesüljön legújabb akciónkról!

További oldalaink:

készítette:WebDeb - Ahol a weblapok születnek...