×

Ölettár

Design

Varázsolj karácsonyi hangulatot otthonodba!

Az adventi várakozás időszaka azt jelenti, hogy nyakunkon a karácsony. Van, aki ezt teherként éli meg, s vannak olyanok is, akik teljesen átszellemülten várják az ünnepeket. Tartozzunk bármelyik csoportba is, az újHÁZ Centrum szakértőinek tanácsát megfogadva csodás karácsonyi hangulatot teremthetünk otthonunkba, hogy aztán a következő hetek valóban emelkedett hangulatban, gyermeki izgalommal párosulva teljenek.
Tovább a cikkhez
Felújítás

Csaptelep cseréje

Időnként a csaptelepek képesek felmondani a szolgálatot. Ilyen esetben dönthetünk úgy, hogy kihívunk egy szakembert, de úgy is, hogy magunk állunk neki. Saját kezűleg nekiállni legtöbbször nem annyira bonyolult feladat, és gyorsabbak lehetünk, mint ahogy a mester kiér. Jelen cikkünkben arról lesz szó, hogy hogyan és milyen eszközökkel végezzük el ezeket a műveleteket.
Tovább a cikkhez
Építkezés

Ha fát kell dönteni...

Az ősz a lombhullatás ideje, és mikor a fák megszabadulnak lombkoronájuktól, ökológiai szempontból sem lehet akadálya a ritkításnak. A favágás nem veszélytelen feladat, sokan mégis maguk állnak neki. Ha kedvetek lenne, de a gyakorlatnak híján vagytok, talán nektek is segíthet az alábbi cikk!
Tovább a cikkhez
Design

Már a támfalak sem a régiek

A támfal unalmas téma? Kit érdekel, hogy mivel támasszuk meg a lejtős talajt? Senkit? És ha azt mondjuk, hogy gyönyörű kavicssáv lehet kertünkben, aminek tartó és díszítő szerepe is van? Akkor már egészen más a megítélés. Színes kevert, vagy egyszínű kavicsok változtathatják meg az épített környezetünket.
Tovább a cikkhez
Iratkozzon fel hírlveleünkre, és értesüljön legújabb akciónkról!

További oldalaink:

© 2023 Hofstädter Tüzép Pilisvörösvár Minden jog fenntartva.
készítette:WebDeb - Ahol a weblapok születnek...