×
Otthonfelújítási támogatásOtthonfelújítási támogatás

Termékek/Cserepek-tetőfedés/Kerámia cserepek/Creaton cserepek

Szín/árnyalat
Forma
Otthonfelújítási támogatás OTTHONFELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁS 2024 - Regisztrálj!

Termékek

További termékinformációk

Creaton cserép kedvező áron!

Cégünk mint a Creaton szerződött partnere a Creaton termékeket folyamatos kedvező áron tudja vevőinek biztosítani.A megfelelő típus és mennyiség kiválasztása után kérje árajánlatunkat. További kérdések esetén hívja munkatársunkat a 26/330-121-es telefonszámon vagy írjon az info@htuzep.hu email címre.

A Creaton rendkívül széles kerámia termékválasztékot és rendszermegoldást kínál ügyfeleinek. Az értékesítési munkát képzett tetőfedők és szakképzett tanácsadói hálózat segíti. A Creaton kerámia tetőcserepekre 50 év garanciát vállal a gyártó.

A Creaton termékek szállítása:

A Cretaon a Hortobágy, Róna és Hódfarkú cserepek rendelése esetén 10 komplett raklap felett ingyenesen az építkezés helyszínre szállítja és daruzza le  a termékeket. A Domino cserép szállításáról érdeklődjön a munkatársainknál. A többi cserép típus esetén 6 komplett raklap felett ingyen az építkezés helyszínére szállítja le a gyártó a megrendelt termékeket. Bővebb felvilágosítással kapcsolatban keresse munkatársunkat.

A Creaton termékek egyéb szállítási költségei:

A gyár minden Creaton raklap után Br. 8633.- Ft betéti díjat és Br. 1016.- Ft csomagolási és használati díjat számít fel, melyet cégünk is kénytelen továbbhárítani vásárlói részére. Az építőanyag felhasználása után az Creaton raklapokat telephelyünkön teljes áron (az eredeti számla bemutatása mellett) visszavásároljuk. A daruzási költég 8636.- Ft raklaponként.

Creaton webáruház:

Vásároljon kényelmesen és biztonságosan cserepet a Creaton webáruházunkban. Országos kiszállítás, egyedi kedvezmények.

További építőanyagaink:

Falazóanyag: Porotherm, Ytong, Leier
Falazóhabarcs, vakolat: Baumit
Tetőcserép: Bramac, Tondach, Creaton, TerránLeier

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesül legújabb akciónkról!

További oldalaink:

készítette:WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
Ginop pályázat
Vekop pályázat