×

Termékek/Kert-Térkövek/Kerítésrendszer

Szín/árnyalat
Gyártó/Márka

További alkategóriák

TOP termékek

Termékek

További termékinformációk

Családi ház építésekor talán az egyik legutolsó munkafolyamat az évtizedekig megmaradó kerítés építése, mely nemcsak biztonsági, de esztétikai feladatot is ellát. Manapság már rengeteg népszerű lehetőség van az ingatlanunk bekerítésére. Választhatunk külöböző fanyagokból készült kerítést, vagy dönthetünk úgy, hogy korróziómentes fémből építjük meg azt. A legnépszerübb és a leghosszabb élettartammal rendelkező változat az, ha betonból készítjük el kerítésünket. A kategóriában olyan betonelemekből készült kerítésköveket és fedlapokat talál, melyek gyárilag felületkezeltek, így tartósságuk biztosított, tökéletes méretük miatt vágni nem szükséges őket, így a környezet még a kivitelezés idején is tiszta maradhat.

Miért érdemes előregyártott kerítéselemeket vásárolni és alkalmazni?

Az előregyártott kerítéselemek méretpontosak, látszófelületen különböző védőanyaggal impregnáltak, hogy szépségük és élettartamuk a lehető leghosszabb legyen. Az előre elkészített elemeket, a szakirányokat figyelembe véve viszonylag egyszerű elhelyezni, emiatt a kerítésépítés elvégzésének ideje csökken. A termékekre külön felületkezelő anyag nem szükséges, ezért az oda vásárolni kívánt díszítés munkadíja és az ahhoz szükséges anyagok árát megspórolhatjuk.

 

A termékek nagy része készletről elérhető, rövid szállítási határidővel, megtekinthetőek bemutatókertünkben és megvásárolhatóak online vagy üzletünkben. Íme pár ok amiért érdemes tőlünk rendelni

  • A kedvező terméktől egészen a prémium produktumig nálunk mindent megtalál
  • Szakértő, segítőkész ügyfélszolgálatunk áll a vásárlóink rendelkezésére, nyitvatartási időben.
  • Bemutatókertünkben a termékek nagy része megtekinthető
  • Hatalmas választék, mely lehetővé teszi, hogy szinte bármely stílusú ingatlanhoz illő kerítéselemeket vásároljon
Iratkozzon fel hírlveleünkre, és értesüljön legújabb akciónkról!

További oldalaink:

készítette:WebDeb - Ahol a weblapok születnek...