×
Otthonfelújítási támogatásOtthonfelújítási támogatás

Termékek/Kert-Térkövek/Térkő

Terhelhetőség
Szín/árnyalat
Vastagság
Gyártó/Márka

További alkategóriák

Otthonfelújítási támogatás OTTHONFELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁS 2024 - Regisztrálj!

TOP termékek

Termékek

További termékinformációk

Térkő kedvező áron!

A Hofstadter Építőanyag Centrumnál egész évben kedvező áron vásárolhatja az oldalon hirdetett térköveket. A Hofstädter Építőanyag Centrum az alábbi gyártók termékeit forgalmazza:
Leier, Semmelrock, Viastein, Weissenböck, KK Kavicsbeton és SW Umwelttechnik. Mind a hat gyártó magas minőséget és a modern gyártástechnológiát képvisel.

Leier térkövek

A Leier cég térköveit ajánljuk járdák, utak készítésére éppúgy mint medence szegélyezések készítésére. A nagy termékválasztéknak köszönhetően a legtöbb vásárló megtalálhatja a megfelelő színű, karakterű térkövét. Az évtizedes tapasztalattal rendelkező gyártó a legmagasabb minőségi követelménynek megfelelően készítí el a térburkoló termékeket. A Leier térkövek több csoportba oszthatók: Exkluziv térkő, Rendszer térkő, Klasszikus térkő és Ipari térkő. Cégünk a Leier térkövek széles skáláját forgalmazza.

Semmelrock térkövek

A Semmelrock térkövei ma már az élet minden területén megtalálhatók. Nagy közterek kialakítására éppoly alkalmasak, mint a kiskertekben történő alkalmazása. A Semmelrock térkövek különlegessége a cég által szabadalmaztatott és az exkluzív termékein alkalmazott Protect felületkezelési technológia. A Semmelrock viacolor térkő design megoldásaival nyílik lehetőség arra, hogy ugyanolyan felület kialakításával gyártott térköveket, lapokat, falazó- és kerítéselemeket, szélköveket, szegélyköveket, lépcsőket egymással kombinálhassuk. Az egyes viacolor termékek azonos megjelenésű felületeinek köszönhetően igényes, egységes megjelenést érhetünk el.

KK Kavics Beton térkő

A KK Kavics Beton a modern, német gyártási technológiát és a kiváló minőségű magyar alapanyagot ötvözi minden térkövében. A tartós, jó minőség megőrzése érdekében a cég rendelkezik a közismerten szigorú ISO 9001 minősítéssel. A KK Kavics Beton széles termékpalettája elérhető nálunk.

Weissenböck térkövek

Szigorú gyártási ellenőrzések és a legmagasabb Osztrák minőségi követelményeknek eredményeként a Weissenböck térkövek maradandó minősége kétséget kizáró. A gyártó térköveit háromféle minőségi kivitelben forgalmazzuk: alap minőségű térkő(TOP1+), emelt minőségű térkő(TOP2+) és csúcsminőségű térkő(TOP3+). 

Leier betonlapok

A Leier betonlapok minőségi termékek, amelyek kíválóan alkalmasak teraszok, erkélyek burkolására. A nagyméretű burkoló lapokkal gyorsan elkészíthetők a felületek. Finomszemcsés burkolólapjaink letisztult felületének egyszerűsége kiemeli a környezet szépségét. A betonlapok alap szürke színével harmonikusan illeszkednek a modern térbe.

Semmelrock betonlapok

A Semmelrock betonlapok teraszok, erkélyek burkolására kíválóak. Elsősorban kültérre ajánljuk. A nagyméretű burkoló lapokkal gyorsan elkészíthetők a felületek.

Leier kerti kövek

Leier térkő és betonlap termékek mellett számos más kerti betonelemet forgalmazunk mint például támfalak, kerítéskövek, szegélykövek, útépítéshez szükséges kiegészítő termékek.

Semmelrock kerti kövek

A Semmelrock térkövek és betonlapok mellett egyéb kerti betonelemeket is értékesítünk. Támfalakat, kerítésköveket és, szegélyköveket kínálunk a kertépítéshez.

Weissenböck kerti kövek

A Weissenböck térkövei mellett számos kerti betonelemet is értékesítünk. Falkövek, támfalak, kerítéskövek állnak rendelkezésére kertjének építéshez. Csak a Weissenböcknél talál ennyi garanciatípust: Weissenböck minőséggarancia, Weissenböck utánvásárlási garancia, Minőségi osztályok, A föld a kőben marad garancia, Harmóniagarancia. A Weissenböck antik termékcsaládból nagyon egyszerűen lehet bármely térkőből és falkőből antik összeállítást létrehozni.

A Leier, Semmelrock, Weissenböck, Viastein és KK KAvics Beton térkövei és betonlapjai megvásárolhatók a Hofstadter Tüzép pilisvörösvári telephelyén. Termékeinket (térkő, viacolor, betonlap) az év során folyamatosan kedvező áron kínáljuk vevőinknek. Aktuális térkő, betonlap és viacolor árainkról érdeklődjön szaküzletünkben. Legtöbb termékünket megrendelheti házhoz szállítással is az ország egész területére!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését keressen bennünket a KAPCSOLAT oldalon lévő telefonszámokon, vagy akár írhat nekünk emailt is. Kereskedőink várják jelentkezését és készséggel segítenek a megfelelő térkő típusának kiválasztásában és egyedi árak kialakításában is!

Megjegyzés:
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalunkon szereplő színminták tájékoztató jellegűek! Az oldalon szereplő fényképek színárnyalatai az Ön képernyő beállításától is függnek, igy az árnyalatokban lehetnek különbségek a valós térkő színe és a fotó között! A pontos szín kiválasztásához, ajánljuk hogy tekintse meg a kívánt térkő típust a mintakertjeinkben.

További kedvező áron elérhető építőanyagaink:

Falazóanyag: Porotherm, Ytong, Leier
Falazóhabarcs, vakolat: Baumit
Tetőcserép: Bramac, Tondach, Creaton, Terrán, Leier

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesül legújabb akciónkról!

További oldalaink:

készítette:WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
Ginop pályázat
Vekop pályázat