×

Termékek/Kert-Térkövek/Térkő/SW Umwelttechnik térkövek

Terhelhetőség
Szín/árnyalat
Vastagság

TOP termékek

Termékek

További termékinformációk

Az SW Umweltechnik által gyártott térkövek a stílus és a tartósság megtestesítői. Ezek a környezetbarát járdalapok kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek nemcsak tartósak, hanem kisebb ráfordítással könnyedén fenntarthatóbbá tehetőek. Az SW Umweltechnik térkövek egyedi formatervezési és színválasztékai végtelen kreativitást tesznek lehetővé a lenyűgöző kültéri terek kialakításában. Akár teraszod, sétányod, autóbeállód vagy medenceteraszod szeretnéd feldobni, ezek a térkőburkolatok tökéletes megoldást jelentenek. A szorosan egymásba illeszkedő kialakításnak köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy a felület stabil és biztonságos marad, még nagy gyalogosforgalom és zord időjárási körülmények között is. Fektess a minőségbe és a stílusba az SW Umweltechnik térkövekkel!

A SW Umweltechnik térkövei megvásárolhatók a Hofstädter Tüzép solymári telephelyén. Termékeinket (térkő, viacolor, betonlap) az év során folyamatosan kedvező áron kínáljuk vevőinknek. Aktuális térkő, betonlap és viacolor akcióinkat megtalálja a kezdőlapon, vagy érdeklődjön szaküzletünkben.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésed keress bennünket a KAPCSOLAT oldalon lévő telefonszámokon, vagy írhatsz nekünk  Messengeren. Amennyiben emailt írnál, igyekszünk arra is 24 órán belül válaszolni.

További építőanyagaink:


Falazóanyag: Porotherm, Ytong, Leier
Falazóhabarcs, vakolat: Baumit
Tetőcserép: Bramac, Tondach, Creaton, Terrán

Leier cserép a Hofstadter Cserép Centrumban is!
Leier kémény Hofstadter Tüzépen.
Leier térkő Hofstadter Tüzépen. Leier térkövek széles választéka.

Iratkozzon fel hírlveleünkre, és értesüljön legújabb akciónkról!

További oldalaink:

készítette:WebDeb - Ahol a weblapok születnek...