×
Otthonfelújítási támogatásOtthonfelújítási támogatás

Újház Centrum polisztirol hőszigetelő rendszer 8 cm, műgyantás nemesvakolattal, 2-es színcsoport

Újház Centrum polisztirol hőszigetelő rendszer 8 cm, műgyantás nemesvakolattal, 2-es színcsoport

Újház Centrum polisztirol hőszigetelő rendszer 8 cm, műgyantás nemesvakolattal, 2-es színcsoport

Válassz vastagságot:

Vásárolj kedvező áron hőszigetelési rendszert és engedd, hogy megküzdjön helyetted a magas rezsiárakkal. Az újHáz Centrumnál kiváló ár/érték arányban találsz komplett hőszigetelési rendszert kerámia, pórusbeton és fa alapanyagú homlokzati falakhoz, amire 10 év garanciát is kapsz! Kérj ajánlatot még ma és kollégáink 1 munkanapon belül válaszolnak!

Ár:
4.988 Ft / m2-tól
Kérj ajánlatot!
Munkatársaink 24 órán belül válaszolnak!
mennyiség:m2

Termékleírás

Manapság már több szempontból is érdemes hőszigetelnünk ingatlanunk homlokzati falait, mely erősen csökkentheti a fűtéshez felhasznált energiát, a téli hónapokban. A méltán híres polisztirol táblákból felépített rétegrend, akár az 1/3-ára is lecsökkentheti a fűtésszámláinkat, nem beszélve a jóval alacsonyabb energiafelhasználásról és így a megóvott környezetről. A komplett hőszigetelési rendszerek előnye, hogy egymással kompatibilis termékekkel vannak összeválogatva, így nem kell tartani attól, hogy a csomagban valamelyik terméket nem tudjuk majd felhasználni. Továbbá a rendszerek gyártói ilyen esetekben garanciát vállalnak arra, hogy bizonyos ideig óráig a termékük ellátja feladatát.
Az újHáz Centrum hőszigetelő rendszerei gondosan összeválogatott termékekből állnak, hogy mindenképp hosszú ideig el tudják látni, feladatukat.
A rendszer a következő elemeket tartalmazza:

 • Polisztirol tábla: Magát a hőszigetelési feladatot látja el. Kiváló hőszigetelő képességét a polisztirol gyöngyökbe bezárt levegőnek köszönheti.
  Anyagigénye: 2 tábla / m2
 • Polisztirol ragasztó: Általában cement kötésű, zsákos ragasztóhabarcs mely felel a polisztirol táblák falra történő ragasztásáért. A termékből egyenes és stabil hordozófelület esetén, körül-belül 8-8,5 kg-ra van szükség, minden négyzetméter hőszigetelés ragasztásához és tapaszolásához.
 • Tárcsás dübel: A mechanikai rögzítésért felelős termék alkalmazása biztonsági kérdés. A felhasználásukra azért van szükség, mert a hőszigetelő rendszer, a teljes felületet átfogva, vitorlaként is működhet, erősen szeles időjárás esetén, a szél könnyedén letépheti az teljes rendszert a falazatról. A dübelek használatával ez megelőzhető. 
  A termékből normál körülmények között 5-6 darabot szoktak alkalmazni, négyzetméterenként.
 • Üvegszövet háló: A terméket a polisztirol tapaszolására, felületének megerősítésére használják, mely réteg így ezáltal nem reped ki.
 • Vakolat alapozó: A vakolat színéhez hasonló árnyalatra kevert alapozót az üvegszövetháló tapaszolása után kenik fel a megszáradt tapaszra, mely egyenletessé teszi a fal szívóképességét, a takarítás után visszamaradt minimális port leköti, részlegesen eltakarva a tapaszt.
 • Műgyantás nemesvakolat, 1,5mm-es kapart struktúrával: A hőszigetelő rendszer zárórétege, mely összetételének köszönhetően megvédi a teljes falazatot az időjárás viszontagságaival szemben hosszú éveken, akár évtizedeken át.

 

A megjelenített ár minden esetben tájékoztató jellegű. A pontos ajánlatért keresd kollégáinkat a +36/26-330-121-es telefonszámon, vagy az info@htuzep.hu e-mail címen, vagy kérj ajánlatot online.
Az ajánlatkéréskor, a megjegyzésbe kérjük írd bele a kiválasztott színkódot, melyet a termékképek között tudsz kiválasztani.
A garanciáról és annak feltételeiről ide kattintva olvashatsz!

Fontos!

A monitorok, tabletek és okostelefonok különböző technológiával készült kijelzőin a megjelenített színek pontatlanok lehetnek, így mindenképp érdemes az alábbi megoldásokat, tanácsokat figyelembe venni!

 • A színekből rendelhető színminta, ami kis kiszerelésű és kedvező áron elérhető. A mintát, a kivitelezés területén egy kisebb felületre felhordva(pl gipszkarton darab, osb darab) láthatjuk, hogy hogyan néz ki a nemesvakolat, nagy felületen.
  A színminta rendelésének menetéről érdeklődj a +36/26-330-121-es telefonszámon, vagy az info@htuzep.hu e-mail címen.
 • Rendelhetsz Tőlünk színkártyákat is, amik pontos színeket mutatnak ugyan, de azt mindenképp tartsd szem előtt, hogy nagyobb felületen a színek mindig egy kicsit eltérnek a színkártyán lévő árnyalattól. A színkártyákról további információt ide kattintva találsz.
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesül legújabb akciónkról!

További oldalaink:

készítette:WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
Ginop pályázat
Vekop pályázat