×
Otthonfelújítási támogatásOtthonfelújítási támogatás

Újház Centrum polisztirol hőszigetelő rendszer 5 cm, szilikon nemesvakolattal, 2-es színcsoport

Újház Centrum polisztirol hőszigetelő rendszer 5 cm, szilikon nemesvakolattal, 2-es színcsoport

Újház Centrum polisztirol hőszigetelő rendszer 5 cm, szilikon nemesvakolattal, 2-es színcsoport

Válassz vastagságot:

Vásárolj kedvező áron hőszigetelési rendszert és engedd, hogy megküzdjön helyetted a magas rezsiárakkal. Az újHáz Centrumnál kiváló ár/érték arányban találsz komplett hőszigetelési rendszert kerámia, pórusbeton és fa alapanyagú homlokzati falakhoz, amire 10 év garanciát is kapsz! Kérj ajánlatot még ma és kollégáink 24 órán belül válaszolnak!

 

Ár:
4.587 Ft / m2-tól
Kérj ajánlatot!
Munkatársaink 24 órán belül válaszolnak!
mennyiség:m2

Termékleírás

Manapság már több szempontból is érdemes hőszigetelnünk ingatlanunk homlokzati falait, mely erősen csökkentheti a fűtéshez felhasznált energiát, a téli hónapokban. A méltán híres polisztirol táblákból felépített rétegrend, akár az 1/3-ára is lecsökkentheti a fűtésszámláinkat, nem beszélve a jóval alacsonyabb energiafelhasználásról és így a megóvott környezetről. A komplett hőszigetelési rendszerek előnye, hogy egymással kompatibilis termékekkel vannak összeválogatva, így nem kell tartani attól, hogy a csomagban valamelyik terméket nem tudjuk majd felhasználni. Továbbá a rendszerek gyártói ilyen esetekben garanciát vállalnak arra, hogy bizonyos ideig óráig a termékük ellátja feladatát.
Az újHáz Centrum hőszigetelő rendszerei gondosan összeválogatott termékekből állnak, hogy mindenképp hosszú ideig el tudják látni, feladatukat.
A rendszer a következő elemeket tartalmazza:

 • Polisztirol tábla: Magát a hőszigetelési feladatot látja el. Kiváló hőszigetelő képességét a polisztirol gyöngyökbe bezárt levegőnek köszönheti.
  Anyagigénye: 2 tábla / m2
 • Polisztirol ragasztó: Általában cement kötésű, zsákos ragasztóhabarcs mely felel a polisztirol táblák falra történő ragasztásáért. A termékből egyenes és stabil hordozófelület esetén, körül-belül 8-8,5 kg-ra van szükség, minden négyzetméter hőszigetelés ragasztásához és tapaszolásához.
 • Tárcsás dübel: A mechanikai rögzítésért felelős termék alkalmazása biztonsági kérdés. A felhasználásukra azért van szükség, mert a hőszigetelő rendszer, a teljes felületet átfogva, vitorlaként is működhet, erősen szeles időjárás esetén, a szél könnyedén letépheti az teljes rendszert a falazatról. A dübelek használatával ez megelőzhető. 
  A termékből normál körülmények között 5-6 darabot szoktak alkalmazni, négyzetméterenként.
 • Üvegszövet háló: A terméket a polisztirol tapaszolására, felületének megerősítésére használják, mely réteg így ezáltal nem reped ki.
 • Vakolat alapozó: A vakolat színéhez hasonló árnyalatra kevert alapozót az üvegszövetháló tapaszolása után kenik fel a megszáradt tapaszra, mely egyenletessé teszi a fal szívóképességét, a takarítás után visszamaradt minimális port leköti, részlegesen eltakarva a tapaszt.
 • Szilikon nemesvakolat, 1,5mm-es kapart struktúrával: A hőszigetelő rendszer zárórétege, mely összetételének köszönhetően megvédi a teljes falazatot az időjárás viszontagságaival szemben hosszú éveken, akár évtizedeken át. Különleges kötőanyaga révén képes az öntisztulásra, amihez kizárólag egy kiadós esőzés okozta "mosásra" van szüksége. Kiváló páraáteresztő képessége révén, alkalmas "lélegző" falazat kialakítására is.
   

A megjelenített ár minden esetben tájékoztató jellegű. A pontos ajánlatért keresd kollégáinkat a +36/26-330-121-es telefonszámon, vagy az info@htuzep.hu e-mail címen, vagy kérj ajánlatot online.
Az ajánlatkéréskor, a megjegyzésbe kérjük írd bele a kiválasztott színkódot, melyet a termékképek között tudsz kiválasztani.
A garanciáról és annak feltételeiről ide kattintva olvashatsz!

Fontos!

A monitorok, tabletek és okostelefonok különböző technológiával készült kijelzőin a megjelenített színek pontatlanok lehetnek, így mindenképp érdemes az alábbi megoldásokat, tanácsokat figyelembe venni!

 • A színekből rendelhető színminta, ami kis kiszerelésű és kedvező áron elérhető. A mintát, a kivitelezés területén egy kisebb felületre felhordva(pl gipszkarton darab, osb darab) láthatjuk, hogy hogyan néz ki a nemesvakolat, nagy felületen.
  A színminta rendelésének menetéről érdeklődj a +36/26-330-121-es telefonszámon, vagy az info@htuzep.hu e-mail címen.
 • Rendelhetsz Tőlünk színkártyákat is, amik pontos színeket mutatnak ugyan, de azt mindenképp tartsd szem előtt, hogy nagyobb felületen a színek mindig egy kicsit eltérnek a színkártyán lévő árnyalattól. A színkártyákról további információt ide kattintva találsz.
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesül legújabb akciónkról!

További oldalaink:

készítette:WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
Ginop pályázat
Vekop pályázat