×
Otthonfelújítási támogatásOtthonfelújítási támogatás

Rockwool ásványgyapot hőszigetelő rendszer 20 cm, páraáteresztő vakolattal, 1-es színcsoport

Rockwool ásványgyapot hőszigetelő rendszer 20 cm, páraáteresztő vakolattal, 1-es színcsoport

Rockwool ásványgyapot hőszigetelő rendszer 20 cm, páraáteresztő vakolattal, 1-es színcsoport

Válassz vastagságot:

Vásárolj kedvező áron Rockwool Frontrock Super ásványgyapot hőszigetelési rendszert, 20 cm-es vastagságban és hagyd, hogy az küzdjön meg helyetted a magas rezsiárakkal. A Hofstädter Építőanyag Centrumban összeválogattuk Neked a legjobb ár/érték arányú hőszigetelési rendszereket, melyeket leginkább a kedvező ár és jó minőségű termékek jellemeznek. Nálunk találsz terméket kerámia, pórusbeton és fa alapanyagú homlokzati falakhoz, amire 5 év garanciát is kapsz! Kérj ajánlatot még ma és kollégáink 1 munkanapon belül válaszolnak!

Ár:
18.456 Ft / m2-tól
Kérj ajánlatot!
Munkatársaink 24 órán belül válaszolnak!
mennyiség:m2

Termékleírás

Minőségi hőszigetelő rendszerek, ásványgyapot szigetelő lemezzel és kiegészítőivel. A termékek segítségével drasztikusan csökkenthető az elhasznált energia mennyisége, ezzel egy időben a rezsiköltség is. Az ásványgyapot hőszigetelő rendszer multifunkciós termékcsomag segítségével egyszerre oldható meg a hőszigetelés és a páraáteresztő rétegrend alkalmazása.

Miért érdemes ásványgyapot hőszigetelő rendszert választani:

 • Kiváló hőszigetelő képesség!
  A termékcsomaggal közel polisztirolhoz hasonló hőszigetelő teljesítmény érhető el.
 • Tűzálló hőszigetelő lap!
  Az ásványgyapot hőszigetelő lemezek vulkanikus kőzetből készülnek. A termék akár az 1000 °C-os hőmérsékletnek és a lángnyelveknek is ellenáll!
 • Páraáteresztő hőszigetelő rendszer!
  Az ásványgyapot hőszigetelő rendszer termékei páraáteresztőek, így egy belső páraáteresztő rétegrend kialakítása után nem kell tartani a penészesedétől, még olyan vizes helységek esetén sem, mint a konyhák, fürdőszobák.
 • Öntisztuló, vízlepergető vakolat!
  A Henkel Ceresit CT 174 szilikát-szilikon vakolat öntisztuló tulajdonsággal rendelkezik, emellett penészesedést és algásodást gátló adalékokat is tartalmaz!
   

A Hofstädter ásványgyapot hőszigetelő rendszer az alábbi elemekből épül fel:

 • Rockwool Frontrock Super ásványgyapot hőszigetelő tábla
  Speciális, felső rétegén keményített kőzetgyapot lap, mely kiváló hőszigetelő tulajdonsága mellett páraáteresztő is!
 • Henkel Ceresit Thermo Universal hőszigetelő ragasztó:
  Szürke színű, cement alapú zsákos habarcs mely a szigetelő lapok falra történő ragasztására és a felületerősítő üvegszövet háló tapaszolására használnak.
 • TFIX hőhídmentes szigetelésrögzítő dübel, fém szeggel:
  A mechanikai rögzítésért felelős termék alkalmazása biztonsági kérdés. A felhasználásukra azért van szükség, mert a hőszigetelő rendszer, a teljes felületet átfogva, vitorlaként is működhet, erősen szeles időjárás esetén, a szél könnyedén letépheti az teljes rendszert a falazatról, amennyiben a dübelezés kimarad.
 • Baumit Startex üvegszövet háló:
  A terméket a szigetelő lap tapaszolására, felületének megerősítésére használják, mely réteg így ezáltal repedésmentes felületet képez.
 • Henkel Ceresit CT 16 vakolat alapozó: 
  A vakolat színéhez hasonló árnyalatra kevert alapozót az üvegszövetháló tapaszolása után kenik fel a megszáradt tapaszra, mely egyenletessé teszi a fal szívóképességét, a takarítás után visszamaradt minimális port leköti, részlegesen eltakarva a tapaszt. A termékbe gyárilag kvarcszemcséket kevernek, mely segíti a színezési munkálatokat azálat, hogy a vakolat besimítása akadálymentesen történik.
 • Henkel Ceresit CT 174 szilikon-szilikát nemesvakolat, 1,5 mm-es szemcsével, kapart struktúrával:
  A hőszigetelő rendszer zárórétege, mely összetételének köszönhetően megvédi a teljes falazatot az időjárás viszontagságaival szemben hosszú éveken, akár évtizedeken át.
  Speciális kötőanyagának és adalékanyagainak köszönhetően, páraáteresztő, vízlepergető, öntisztuló, penészesedés és algásodásálló tulajdonságokkal bír.

 

A megjelenített ár minden esetben tájékoztató jellegű. A pontos ajánlatért keresd kollégáinkat a +36/26-330-121-es telefonszámon, vagy az info@htuzep.hu e-mail címen, vagy kérj ajánlatot online.
Az ajánlatkéréskor, a megjegyzésbe kérjük írd bele a kiválasztott színkódot, melyet a termékképek között tudsz kiválasztani.
A garanciáról és annak feltételeiről ide kattintva olvashatsz!

Fontos!

A monitorok, tabletek és okostelefonok különböző technológiával készült kijelzőin a megjelenített színek pontatlanok lehetnek, így mindenképp érdemes az alábbi megoldásokat, tanácsokat figyelembe venni!

 • A színekből rendelhető színminta, ami kis kiszerelésű és kedvező áron elérhető. A mintát, a kivitelezés területén egy kisebb felületre felhordva(pl gipszkarton darab, osb darab) láthatjuk, hogy hogyan néz ki a nemesvakolat, nagy felületen.
  A színminta rendelésének menetéről érdeklődj a +36/26-330-121-es telefonszámon, vagy az info@htuzep.hu e-mail címen.

Dokumentumok

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesül legújabb akciónkról!

További oldalaink:

készítette:WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
Ginop pályázat
Vekop pályázat