×

Dörken Delta Terraxx felületszivárgó lemez, geotextil kasírozással, ragasztósával, 2,4 x 12,5 m

Dörken Delta Terraxx felületszivárgó lemez, geotextil kasírozással, ragasztósával, 2,4 x 12,5 m

Dörken Delta Terraxx felületszivárgó lemez, geotextil kasírozással, ragasztósával, 2,4 x 12,5 m

Vásárolj Prémium minőségű Dörken Delta Terraxx drénlemezt vízszivárogtató rendszeredhez, hogy biztosra mehess a  csapadékvíz elvezetés hatékonyságában. Kérj ajánlatot még ma és kollégáink 1 munkanapon belül válaszolnak!

Ár:
85.020 Ft / tekercs
2.834 Ft / m2
Kérj ajánlatot!
Munkatársaink 24 órán belül válaszolnak!
mennyiség:tekercs

Termékleírás

A Dörken Delta Terrax drénlemez, geotextilia kasírozással kiemelkedő talajnedvesség védelmet nyújt talajjal érintkező épületszerkezet számára. A terméket függőlegesen beépítve védi a falszerkezetet akár 10 méteres mélységig. A termék alkalmas továbbá zöldtetők, valamint járható és járműforgalomnak kitett lapostetők vízelvezetésére is.
Előnyök:

 • Univerzális, függőleges és vízszintes felhasználásra is alkalmas szigetelésvédő és felületszivárgó lemez:
  A DELTA®-TERRAXX univerzális védelmet nyújt torlódó-, réteg- és szivárgó vizek ellen. Egy termék - sokoldalú felhasználás - maximális biztonság.
 • Lényegesen jobb vízelvezető képességgel rendelkezik, mint egy kavics/zúzottkő drénréteg:
  A DELTA®-TERRAXX speciális domborulatstruktúrája gondoskodik az akadálytalan vízelvezetésről, így hosszú távon megóvja a lapostető burkolatait (pl. térkő, járólap) a fagy okozta károktól. A 10 mm magas domborulatok által létrejött drénréteg nagyobb vízelvezetési kapacitást nyújt, mint egy 20-30 cm vastag kavics/zúzottkő drénréteg.
 • Bevizsgált élettartam: 100 év
  A DELTA®-TERRAXX bevizsgált élettartama akár 100 év, a DIN EN 13252 szabvány szerint nem tartalmaz újrahasznosított anyagot, és független, akkreditált vizsgálóintézetek által végzett öregedésállósági teszteken ment keresztül. A DELTA®-TERRAXX hosszú távon, fenntartható módon védi az épületburkot.
 • Ideális felépítés:
  A 10 mm magas domborulatokkal rendelkező lemez az optimális domborulatstruktúrának és felülettömegnek köszönhetően a nyomószilárdság, a vízelvezető képesség és a kezelhetőség ideális kombinációját kínálja. Így tesz lehetővé a DELTA®-TERRAXX drénlemez még 10 m-es beépítési mélység esetén is akár 2,51 l/s·m-es vízelvezetést.
 • Gyors fektetés, egyszerű részletképzés:
  2,4 m-es szélessége megfelel a legtöbb pince méretének, így a 12,5 x 2,4 m-es tekercs, vagyis 30 m² egy munkafolyamatban, gyorsan fektethető. A lemez szikével könnyen vágható, így a részéletképzések kialakítása is egyszerű. A gumiőrlemény lapokhoz/tekercsekhez képest kezelhetősége sokkal egyszerűbb.
 • Kopogó hang csillapítás, akár 32 dB-lel:
  A DIN EN ISO 10140 szerinti kopogó hanggátlás vizsgálat során a DELTA®-TERRAXX-ot beépítették a vízszigetelés és a burkolat illetve kavicságy közé. A Rhein-Main Egyetemen végzett vizsgálat eredménye: a DELTA®-TERRAXX beépítésével akár 32dB-es kopogó hang csillapítás érhető el. Egy 10 dB-lel csökkentett kopogó hang akár 50 %-kal redukálja a léghangot.
 • Sima átlapolási ragasztósáv:
  A sima, integrált ragasztósávval ellátott átlapolási sáv meggátolja a beépítés során a lemezek elcsúszását, a lemezek könnyen egymáshoz csatlakoztathatók. Ezenkívül megakadályozza, hogy homok, vagy kavics jusson be a lemez mögé, ami további védelmet jelent a vízszigetelésnek.
 • Egyenletes teherelosztás:
  A DELTA®-TERRAXX aljzattal érintkező felülete a teljes felület kb. 80 %-a, ezáltal védi a vízszigetelést a földvisszatöltésből eredő pontszerű terheléstől.
 • Eltömődésmentes drénréteg:
  A lemezre gyárilag kasírozott geotextília - különleges struktúrájának és 140 μm karakterisztikus nyílásszélességének köszönhetően - extrém szűrőképességgel rendelkezik, és biztonsággal, hosszú távon megakadályozza a domborulatok eltömődését.
 • A vonatkozó szabványoknak megfelel:
  A DELTA®-TERRAXX a DIN EN 13252-nek megfelelően CE-jelöléssel rendelkezik, és megfelel a DIN 4095, DIN 18531 és a DIN 18533 szabványok követelményeinek.

 

Termékinformációk

Gyártó
Dörken
Szélesség
2,4 m
Hosszúság
12,5 m
Kiszerelés
30 m2
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesül legújabb akciónkról!

További oldalaink:

készítette:WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
Ginop pályázat