×
Otthonfelújítási támogatásOtthonfelújítási támogatás

Grafit Reflex polisztirol hőszigetelő rendszer 6 cm-től, műgyantás nemesvakolattal, 1-es színcsoport

Grafit Reflex polisztirol hőszigetelő rendszer 6 cm-től, műgyantás nemesvakolattal, 1-es színcsoport

Grafit Reflex polisztirol hőszigetelő rendszer 6 cm-től, műgyantás nemesvakolattal, 1-es színcsoport

Válassz vastagságot:

Vásárolj kedvező áron Grafit reflex polisztirol hőszigetelési rendszert és hagyd, hogy az küzdjön meg helyetted a magas rezsiárakkal. A Hofstädter Építőanyag Centrumban összeválogattuk Neked a legjobb ár/érték arányú hőszigetelési rendszereket, melyeket leginkább a kedvező ár és jó minőségű termékek jellemeznek. Nálunk találsz terméket kerámia, pórusbeton és fa alapanyagú homlokzati falakhoz, amire 5 év garanciát is kapsz! Kérj ajánlatot még ma és kollégáink 1 munkanapon belül válaszolnak! 

Ár:
6.022 Ft / m2-tól
Kérj ajánlatot!
Munkatársaink 24 órán belül válaszolnak!
mennyiség:m2

Termékleírás

A hőszigetelő rendszerek számos pozitív tulajdonsággal rendelkeznek. Ilyen például az ingatlan energiafelhasználásnak draszitkus csökkenése, amely által a fűtésszámlánk összege akár az 1/3-ára is visszaeshet.
A hőszigetelő rendszerek olyan termékcsomagok, melyek egymással kompatibilis elemből állnak és mind azt a célt szolgálják, hogy a komfortérzetet növelve csökkentsék a rezsire elköltött összeget, ezzel egy időben kímélve a környezetet. 
Miért érdemes grafit reflex polisztirolt választani:

 • Kiváló hőszigetelő képesség! A grafit reflex polisztirolok körül-belül 20-23%-al jobb hőszigetelési teljesítménnyel rendelkeznek mint a hagyományos polisztirolok.
 • A termék egyik élén egy hővisszaverő réteggel van ellátva, mely segít megakadályozni a hő hatására fellépő amortizációt, túl meleg időben történő kivetelezés esetén.(nyár, 35°C felett)
 • Helyhiány esetén is nagy teljesítményű szigetelés. A termék magasabb hőszigetelési teljesítménye miatt olyan felületekre is ajánlott ahol a helyszűke miatt meg van szabva a maximális vastagság.
 • Hosszabb távon jobban megéri. Bár a grafit reflex hőszigetelő lap drágább, mint a hagyományos polisztirol lapok, azt a különbséget csak egyszer szükséges kifizetni. A teljesítmény többlet viszont a hőszigetelő rendszer teljes élettartamán át megmarad, így garantált a többletköltség megtérülése.

 

A Grafit reflex hőszigetelő rendszer az alábbi elemekből épül fel:

 • Austrotherm grafit reflex hőszigetelő tábla: A grafitőrleménnyel bevont polisztirol hőszigetelő lemez kimagasló hőszigetelő teljesítménnyel rendelkezik, mely a polisztirol gyöngyökbe bezárt levegőnek és a grafit őrleménynek köszönhető.
 • Henkel Ceresit Thermo Universal polisztirol ragasztó:
  Szürke színű, cement alapú zsákos habarcs mely a szigetelő lapok falra történő ragasztására és a felületerősítő üvegszövet háló tapaszolására használnak.
 • LTX beütődübel, műanyag szeggel:
  A mechanikai rögzítésért felelős termék alkalmazása biztonsági kérdés. A felhasználásukra azért van szükség, mert a hőszigetelő rendszer, a teljes felületet átfogva, vitorlaként is működhet, erősen szeles időjárás esetén, a szél könnyedén letépheti az teljes rendszert a falazatról, amennyiben a dübelezés kimarad.
 • ÚjHáz üvegszövet háló:
  A terméket a polisztirol tapaszolására, felületének megerősítésére használják, mely réteg így ezáltal repedésmentes felületet képez.
 • Henkel Ceresit CT 16 vakolat alapozó: 
  A vakolat színéhez hasonló árnyalatra kevert alapozót az üvegszövetháló tapaszolása után kenik fel a megszáradt tapaszra, mely egyenletessé teszi a fal szívóképességét, a takarítás után visszamaradt minimális port leköti, részlegesen eltakarva a tapaszt. A termékbe gyárilag kvarcszemcséket kevernek, mely segíti a színezési munkálatokat azáltal, hogy a vakolat besimítása akadálymentesen történik.
 • Henkel Ceresit CT 60 műgyantás nemesvakolat, 1,5 mm-es szemcsével, kapart struktúrával:
  A hőszigetelő rendszer zárórétege, mely összetételének köszönhetően megvédi a teljes falazatot az időjárás viszontagságaival szemben hosszú éveken, akár évtizedeken át.


A megjelenített ár minden esetben tájékoztató jellegű. A pontos ajánlatért keresd kollégáinkat a +36/26-330-121-es telefonszámon, vagy az info@htuzep.hu e-mail címen, vagy kérj ajánlatot online.
Az ajánlatkéréskor, a megjegyzésbe kérjük írd bele a kiválasztott színkódot, melyet a termékképek között tudsz kiválasztani.
A garanciáról és annak feltételeiről ide kattintva olvashatsz!

Fontos!

A monitorok, tabletek és okostelefonok különböző technológiával készült kijelzőin a megjelenített színek pontatlanok lehetnek, így mindenképp érdemes az alábbi megoldásokat, tanácsokat figyelembe venni!

 • A színekből rendelhető színminta, ami kis kiszerelésű és kedvező áron elérhető. A mintát, a kivitelezés területén egy kisebb felületre felhordva(pl gipszkarton darab, osb darab) láthatjuk, hogy hogyan néz ki a nemesvakolat, nagy felületen.
  A színminta rendelésének menetéről érdeklődj a +36/26-330-121-es telefonszámon, vagy az info@htuzep.hu e-mail címen.

Dokumentumok

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesül legújabb akciónkról!

További oldalaink:

készítette:WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
Ginop pályázat
Vekop pályázat