×
Otthonfelújítási támogatásOtthonfelújítási támogatás

Baumit StarTherm Mineral kőzetgyapot hőszigetelő rendszer 10 cm, 1-es színcsoport

Baumit StarTherm Mineral kőzetgyapot hőszigetelő rendszer 10 cm, 1-es színcsoport

Baumit StarTherm Mineral kőzetgyapot hőszigetelő rendszer 10 cm, 1-es színcsoport

Válassz vastagságot:

Vásárolj páraáteresztő, hőszigetelő rendszert, hogy elkerüld a magas fűtésszámlák és a penészesedés kialakulását. A Baumit StarTherm mineral kőzetgyapot hőszigetelő rendszer válogatott termékei gondoskodnak majd a megfelelő komfortérzetről, tartósan alacsony rezsiköltségek mellett, melyre a gyártó 25 év garanciát vállal! Kérj ajánlatot még ma és kollégáink 1 munkanapon belül válaszolnak!

Figyelem!
A termékcsomag 28,8 négyzetméteres egységekben rendelhető!

Ár:
15.574 Ft / m2-tól
Kérj ajánlatot!
Munkatársaink 24 órán belül válaszolnak!
mennyiség:m2

Termékleírás

Miért érdemes kőzetgyapot hőszigetelő rendszert alkalmazni?


A kőzetgyapot szigetelő táblák anyagukban jelentősen eltérnek a polisztirol tábláktól, de hőszigetelési funkciójuk hasonlít egymáshoz. Míg a polisztirol szigetelő táblák az EPS gyöngyökbe bezárt levegő segítségével érik el kimagasló hőszigetelési teljesítményüket, addig a kőzetgyapot lapok a szigetelő anyag szálai között rekedt levegővel érik el minimálisan alacsonyabb hőszigetelési teljesítményüket. Ám a kőzetgyapotoknak a polisztirolokkal szemben legalább 2 említésre méltó előnye van:

 • A termék teljes keresztmetszetében páraáteresztő, így a megfelelő vakolatot illetve egyéb kiegészítőket használva kültéren, és beltérben is páraáteresztő réteget kialakítva a teljes falazat védve lesz a penészesedéstől, mindezt úgy, hogy közben a hőszigetelő képesség megmarad!
 • A kőzetgyapot szigetelés tűzálló termék, mely vulkanikus kőzet olvasztásával és további adalékokkal készül. Az így kapott szigetelőanyag elképesztően magas, 1000 celsius fokos hőmérsékletet is kibírja.

 

A Baumit StarTherm Mineral kőzetgyapot hőszigetelő rendszer egy univerzális, több hőszigeteléssel kapcsolatos problémát megoldó termékcsomag, mely kiváló minőségű alkotóelemeinek köszönhetően feladatát évtizedekig ellátja. Nemesvakolata magas páratűrésű szilikát kötőanyagú termék, mely a páraáteresztő tulajdonsága mellet évtizedekig védheti a teljes falazatot, az időjárás viszontagságaival szemben.
A minőségéről a gyártó ad tanúbizonyságot a rendszerhez járó 25 év garanciával.

A Baumit StarTherm Mineral ásványgyapot hőszigetelő rendszer az alábbi elemekből épül fel.

 • Baumit Startherm Mineral hőszigetelő tábla: Különböző adalékanyagokkal továbbfejlesztett vakolható kőzetgyapot hőszigetelő lemez, mely biztonságos, páraáteresztő hőszigetelést biztosít.
 • Baumit StarContact White polisztirol ragasztó:
  Fehér színű, cement alapú zsákos habarcs mely a szigetelő lapok falra történő ragasztására és a felületerősítő üvegszövet háló tapaszolására használnak. Fehér színének köszönhetően a rá felhordásra kerülő vakolat alól még párás időben sem látszik át.
 • Baumit S önsüllyesztő dübel
  A mechanikai rögzítésért felelős termék alkalmazása biztonsági kérdés. A felhasználásukra azért van szükség, mert a hőszigetelő rendszer, a teljes felületet átfogva, vitorlaként is működhet, erősen szeles időjárás esetén, a szél könnyedén letépheti az teljes rendszert a falazatról.
 • Üvegszövet háló: A terméket a polisztirol tapaszolására, felületének megerősítésére használják, mely réteg így ezáltal nem reped ki.
 • Baumit Premium Primer vakolat alapozó: A vakolat színéhez hasonló árnyalatra kevert alapozót az üvegszövetháló tapaszolása után kenik fel a megszáradt tapaszra, mely egyenletessé teszi a fal szívóképességét, a takarítás után visszamaradt minimális port leköti, részlegesen eltakarva a tapaszt. A termékbe gyárilag kvarcszemcséket kevernek, mely segíti a színezési munkálatokat azáltal, hogy a vakolat besimítása akadálymentesen történik.
 • Baumit SilikatTop nemesvakolat, 1,5mm-es szemcsenagysággal, kapart struktúrával:
  Kimagasló páraáteresztő képességű, szilikát kötőanyagú nemesvakolat mely a hőszigetelő rendszer zárórétege. Különleges összetételének köszönhetően megvédi a teljes falazatot az időjárás viszontagságaival szemben hosszú éveken, akár évtizedeken át.

 

A megjelenített ár minden esetben tájékoztató jellegű. A pontos ajánlatért keresd kollégáinkat a +36/26-330-121-es telefonszámon, vagy az info@htuzep.hu e-mail címen, vagy kérj ajánlatot online.
Az ajánlatkéréskor, a megjegyzésbe kérjük írd bele a kiválasztott színkódot, melyet a termékképek között tudsz kiválasztani. A garanciális feltételekről az alábbi linken tájékozódhatsz:
Baumit hőszigetelő rendszer garancia

Fontos!

A monitorok, tabletek és okostelefonok különböző technológiával készült kijelzőin a megjelenített színek pontatlanok lehetnek, így mindenképp érdemes az alábbi megoldást, tanácsot figyelembe venni!

 • A színekből rendelhető színminta, ami kis kiszerelésű és kedvező áron elérhető. A mintát, a kivitelezés területén egy kisebb felületre felhordva(pl gipszkarton darab, osb darab) láthatjuk, hogy hogyan néz ki a nemesvakolat, nagy felületen.
  A színminta rendelésének menetéről érdeklődj a +36/26-330-121-es telefonszámon, vagy az info@htuzep.hu e-mail címen.

Dokumentumok

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesül legújabb akciónkról!

További oldalaink:

készítette:WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
Ginop pályázat
Vekop pályázat