×
Otthonfelújítási támogatásOtthonfelújítási támogatás

Baumit Protherm hőszigetelő rendszer 6 cm, 2-es színcsoport

Baumit Protherm hőszigetelő rendszer 6 cm, 2-es színcsoport

Baumit Protherm hőszigetelő rendszer 6 cm, 2-es színcsoport

Válassz vastagságot:

Vásárolj Baumit hőszigetelő rendszert kedvező áron, mely akár a harmadára csökkentheti magas fűtésszámláid összegét. A Baumit Protherm hőszigetelő rendszer kedvező termékeivel elérheted a kellemes komfortérzést, tartósan alacsony rezsiköltségek mellett, melyre a gyártó 25 év garanciát vállal! Kérj ajánlatot még ma és kollégáink 1 munkanapon belül válaszolnak!

 

Ár:
8.601 Ft / m2
Kérj ajánlatot!
Munkatársaink 24 órán belül válaszolnak!
mennyiség:m2

Termékleírás

A hagyományos hőszigetelési rendszerek hasznossága már évtizedek óta bizonyított. A teljes rendszer beépítése után az ingatlan energiafelhasználása drasztikusan csökkenhet, emiatt a rezsiköltség is alacsonyabb lesz.
A Protherm polisztirol szigetelés kedvező áron nyújt megbízható teljesítményt, mely befektetést az évek alatt megspórolt rezsiköltség téríti meg.

Miért érdemes Baumit Protherm rendszert használni:

 • A Baumit Protherm hőszigetelő rendszer a kiváló minőség mellett igen kedvező áron érhető el!
 • A  rendszer záróelemét képező GranoporTop szálerősített vakolat, mely így jóval kevésbé hajlamos repedésre.
 • A gyártó 25 év garanciát ad termékeire, melynek részleteiről ide kattintva tájékozódhatsz.

 

A Baumit Protherm EPS hőszigetelő rendszer az alábbi elemekből épül fel:

 • Baumit Protherm expandált polisztirol hőszigetelő lap: 
  A mérettartó, pihentetett polisztirol kiváló hőszigetelési teljesítmény nyújt, köszönhetően a gyártás során a polisztirol gyöngyökbe bezárt levegőnek.
 • Baumit ProfiContact polisztirol ragasztó:
  Kiváló tapadású, páraáteresztő ragasztó tapasz, mely alkalmas polisztirol táblák falra történő ragasztására, illetve üvegszövet háló tapaszolására.
 • Baumit IDK-N dübel, műanyag beütőszeggel:
  A mechanikai rögzítésért felelős termék alkalmazása biztonsági kérdés. A felhasználásukra azért van szükség, mert a hőszigetelő rendszer, a teljes felületet átfogva, vitorlaként is működhet, erősen szeles időjárás esetén, a szél könnyedén letépheti az teljes rendszert a falazatról.
 • Baumit StarTex üvegszövet háló: A terméket a polisztirol tapaszolására, felületének megerősítésére használják, mely réteg így ezáltal nem reped ki.
 • Baumit UniPrimer vakolat alapozó:
  A vakolat színéhez hasonló árnyalatra kevert alapozót az üvegszövetháló tapaszolása után kenik fel a megszáradt tapaszra, mely egyenletessé teszi a fal szívóképességét, a takarítás után visszamaradt minimális port leköti, részlegesen eltakarva a tapaszt. A termékbe gyárilag kvarcszemcséket kevernek, mely segíti a színezési munkálatokat azáltal, hogy a vakolat besimítása akadálymentesen történik.
 • Baumit GranoporTop nemesvakolat, 1,5mm-es szemcsenagysággal, kapart struktúrával:
  Szálerősített műgyanta kötőanyagú nemesvakolat mely a hőszigetelő rendszer zárórétege. Különleges összetételének köszönhetően megvédi a teljes falazatot az időjárás viszontagságaival szemben hosszú éveken, akár évtizedeken át.

 

A megjelenített ár minden esetben tájékoztató jellegű. A pontos ajánlatért keresd kollégáinkat a +36/26-330-121-es telefonszámon, vagy az info@htuzep.hu e-mail címen, vagy kérj ajánlatot online.
Az ajánlatkéréskor, a megjegyzésbe kérjük írd bele a kiválasztott színkódot, melyet a termékképek között tudsz kiválasztani. A garanciális feltételekről az alábbi linken tájékozódhatsz:
Baumit hőszigetelő rendszer garancia

Fontos!

A monitorok, tabletek és okostelefonok különböző technológiával készült kijelzőin a megjelenített színek pontatlanok lehetnek, így mindenképp érdemes az alábbi megoldást, tanácsot figyelembe venni!

 • A színekből rendelhető színminta, ami kis kiszerelésű és kedvező áron elérhető. A mintát, a kivitelezés területén egy kisebb felületre felhordva(pl gipszkarton darab, osb darab) láthatjuk, hogy hogyan néz ki a nemesvakolat, nagy felületen.
  A színminta rendelésének menetéről érdeklődj a +36/26-330-121-es telefonszámon, vagy az info@htuzep.hu e-mail címen.
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesül legújabb akciónkról!

További oldalaink:

készítette:WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
Ginop pályázat
Vekop pályázat