×
Otthonfelújítási támogatásOtthonfelújítási támogatás

Baumit Openreflect grafit hőszigetelő rendszer 8 cm, OpenTop vakolattal, 2-es színcsoport

Baumit Openreflect grafit hőszigetelő rendszer 8 cm, OpenTop vakolattal, 2-es színcsoport

Baumit Openreflect grafit hőszigetelő rendszer 8 cm, OpenTop vakolattal, 2-es színcsoport

Válassz vastagságot:

Vásárolj nagy teljesítményű , páraáteresztő hőszigetelő rendszert, hogy elkerüld a magas fűtésszámlák kialakulását. A Baumit OpenReflect hőszigetelő rendszer válogatott termékei gondoskodnak majd a megfelelő komfortérzetről, tartósan alacsony rezsiköltségek mellett, melyre a gyártó 25 év garanciát vállal! Kérj ajánlatot még ma és kollégáink 1 munkanapon belül válaszolnak!

 

Ár:
13.253 Ft / m2-tól
Kérj ajánlatot!
Munkatársaink 24 órán belül válaszolnak!
mennyiség:m2

Termékleírás

Az ingatlanunk hőszigetelése több szempontból is komoly előnyökkel jár. A rendszer megépítése után a fűtésszámlán szereplő összeg drasztikusan csökkenhet, ezzel egy időben jobb komfortérzetet generál. Az alacsonyabb energiafelhasználás, pedig a természetnek és a jövő generációinak fontos.
Amikor ingatlanunk hőszigetelésére kerül sor, sokszor tanácstalanok vagyunk abban a kérdésben, hogy mégis milyen termékkel érdemes megtennünk azt, mert rengeteg, kiváló minőségű, innovatív termék érhető el.

Az egyik ilyen termék a Baumit Open hőszigetelő rendszer, mely kiemelkedő minőségű termékekből áll. A termékcsomag magas hőszigetelési képessége mellett páraáteresztő tulajdonságokkal is rendelkezik, így nem kell tartani attól, hogy a polisztirollal "becsomagolt" ház belső falai penészedni fognak. A rendszer rendkívül tartós elemekből épül fel, mely akár évtizedekig biztosítja a megfelelő komfortérzetet és az alacsony energiafelhasználást, legyen szó fűtésről, vagy hűtésről.
A gyártó a teljes rendszer alkalmazása esetén 25 év rendszer garanciát ad termékeire!

A Baumit Open rendszer az alábbi elemekből épül fel:

 • Baumit Openreflect grafit polisztirol hőszigetelő tábla:
  A termék felel a megfelelő hőszigetelésért. Hőszigetelő képességét a polisztirol gyöngyökbe bezárt levegőnek és a grafit őrleménynek köszönheti. A termék páraáteresztő réteg kialakítására alkalmas, köszönhetően a gyártás során létrehozott apró lyukacsos perforációnak.
 • Baumit OpenContact polisztirol ragasztó:
  Fehér színű, cement alapú, speciális sóálló kötőanyaggal kevert zsákos habarcs mely a szigetelő lapok falra történő ragasztására és a felületerősítő üvegszövet háló tapaszolására használnak.
 • Tárcsás dübel: A mechanikai rögzítésért felelős termék alkalmazása biztonsági kérdés. A felhasználásukra azért van szükség, mert a hőszigetelő rendszer, a teljes felületet átfogva, vitorlaként is működhet, erősen szeles időjárás esetén, a szél könnyedén letépheti az teljes rendszert a falazatról.
 • Üvegszövet háló: A terméket a polisztirol tapaszolására, felületének megerősítésére használják, mely réteg így ezáltal nem reped ki.
 • Baumit Premium Primer vakolat alapozó: A vakolat színéhez hasonló árnyalatra kevert alapozót az üvegszövetháló tapaszolása után kenik fel a megszáradt tapaszra, mely egyenletessé teszi a fal szívóképességét, a takarítás után visszamaradt minimális port leköti, részlegesen eltakarva a tapaszt. A termékbe gyárilag kvarcszemcséket kevernek, mely segíti a színezési munkálatokat.
 • Baumit OpenTop nemesvakolat, 1,5mm-es szemcsenagysággal, kapart struktúrával:
  Kimagasló páraáteresztő képességű nemesvakolat mely a hőszigetelő rendszer zárórétege. Különleges összetételének köszönhetően megvédi a teljes falazatot az időjárás viszontagságaival szemben hosszú éveken, akár évtizedeken át.

 

A megjelenített ár minden esetben tájékoztató jellegű. A pontos ajánlatért keresd kollégáinkat a +36/26-330-121-es telefonszámon, vagy az info@htuzep.hu e-mail címen, vagy kérj ajánlatot online.
Az ajánlatkéréskor, a megjegyzésbe kérjük írd bele a kiválasztott színkódot, melyet a termékképek között tudsz kiválasztani. A garanciális feltételekről az alábbi linken tájékozódhatsz:
Baumit hőszigetelő rendszer garancia

 

Fontos!

A monitorok, tabletek és okostelefonok különböző technológiával készült kijelzőin a megjelenített színek pontatlanok lehetnek, így mindenképp érdemes az alábbi megoldást, tanácsot figyelembe venni!

 • A színekből rendelhető színminta, ami kis kiszerelésű és kedvező áron elérhető. A mintát, a kivitelezés területén egy kisebb felületre felhordva(pl gipszkarton darab, osb darab) láthatjuk, hogy hogyan néz ki a nemesvakolat, nagy felületen.
  A színminta rendelésének menetéről érdeklődj a +36/26-330-121-es telefonszámon, vagy az info@htuzep.hu e-mail címen.
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesül legújabb akciónkról!

További oldalaink:

készítette:WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
Ginop pályázat
Vekop pályázat