Színválasztás
Színcsoportok:
Chat üzenetküldés Üzenetküldés

A chat funkció elindításához kérjük írja be a nevét a megfelelő mezőbe, majd írja meg nekünk kérdéseit.

A chat funkció hétköznap reggel 8 órától délután 17 óráig érhető el. Ez időszakon kívűl érkezett üzenetekre az azt követő munkanap válaszolunk

Falazóelemek
Szigetelő anyagok
Vakolatok, habarcsok
Ragasztás technika
Általános építőanyagok
Hidegburkolat
Szaniter
Melegburkolat

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg nevét és e-mail címét hírlevél feliratkozáshoz::


Aktuális térkő akcióink!

A Hofstadter Térkő Centrum rendkívüli AKCIÓT hirdet az alábbi térkőtípusokra. Az alábbi képekre kattintva megtekintheti a térkő további részleteit. Az AKCIÓ időtartama alatt az itt szereplő kedvezményes árak érvényesek.

Leier
Piazza térkő
3.790 ft/m2
Piazza térkő
Részletek
Leier
Serpentino térkő 6cm.
3.790 ft/m2
Serpentino térkő 6cm.
Részletek
Leier
Patio térkő
5.580 ft/m2
Patio térkő
Részletek
Leier
Taverna térkő
4.950 ft/m2
Taverna térkő
Részletek
Leier
Taverna Gigant térkő
5.060 ft/m2
Taverna Gigant térkő
Részletek
Leier
Solido térkő
4.390 ft/m2
Solido térkő
Részletek
Leier
Gyeprácskő
1.119 ft/db
Gyeprácskő
Részletek
Leier
Serpentino térkő 8cm.
4.390 ft/m2
Serpentino térkő 8cm.
Részletek
Leier
Kerti szegélykő
810 ft/db
Kerti szegélykő
Részletek
Leier
Sorszegély
910 ft/db
Sorszegély
Részletek
Leier
K szegély
542 ft/db
K szegély
Részletek
Leier
Süllyesztett szegélykő
772 ft/db
Süllyesztett szegélykő
Részletek
Leier
Kiemelt útszegély
551 ft/db
Kiemelt útszegély
Részletek
Leier
Classic-Line járdalap 40x40
620 ft/db
Classic-Line járdalap 40x40
Részletek
Leier
Classic-Line járdalap 50x50
970 ft/db
Classic-Line járdalap 50x50
Részletek
Leier
Euroline járdalap
880 ft/db
Euroline járdalap
Részletek

További térkő ajánlatainkat megtekinthetik az alábbi linkekre kattintva.
Leier térkövek, Viastein térkövek, Weissenböck térkövek, Semmelrock térkövek
KK Kavics Beton térkövek

Térkő akciós áron!

A Hofstadter Építőanyag Centrum AKCIÓT hirdet az fenti térkő típusokra. Az AKCIÓ időtartama alatt a fenti képeken szereplő kedvezményes árak érvényesek! A Hofstädter Építőanyag Centrum az alábbi gyártók termékeit forgalmazza:
Leier, Semmelrock, Viastein, Weissenböck, KK Kavicsbeton. Mind az öt gyártó magas minőséget és a modern gyártástechnológiát képvisel.

Leier térkövek

A Leier cég térköveit ajánljuk járdák, utak készítésére éppúgy mint medence szegélyezések készítésére. A nagy termékválasztéknak köszönhetően a legtöbb vásárló megtalálhatja a megfelelő színű, karakterű térkövét. Az évtizedes tapasztalattal rendelkező gyártó a legmagasabb minőségi követelménynek megfelelően készítí el a térburkoló termékeket. A Leier térkövek több csoportba oszthatók: Exkluziv térkő, Rendszer térkő, Klasszikus térkő és Ipari térkő. Cégünk a Leier térkövek széles skáláját forgalmazza.

Semmelrock térkövek

A Semmelrock térkövei ma már az élet minden területén megtalálhatók. Nagy közterek kialakítására éppoly alkalmasak, mint a kiskertekben történő alkalmazása. A Semmelrock térkövek különlegessége a cég által szabadalmaztatott és az exkluzív termékein alkalmazott Protect felületkezelési technológia. A Semmelrock viacolor térkő design megoldásaival nyílik lehetőség arra, hogy ugyanolyan felület kialakításával gyártott térköveket, lapokat, falazó- és kerítéselemeket, szélköveket, szegélyköveket, lépcsőket egymással kombinálhassuk. Az egyes viacolor termékek azonos megjelenésű felületeinek köszönhetően igényes, egységes megjelenést érhetünk el.

KK Kavics Beton térkő

A KK Kavics Beton a modern, német gyártási technológiát és a kiváló minőségű magyar alapanyagot ötvözi minden térkövében. A tartós, jó minőség megőrzése érdekében a cég rendelkezik a közismerten szigorú ISO 9001 minősítéssel. A KK Kavics Beton széles termékpalettája elérhető nálunk.

Weissenböck térkövek

Szigorú gyártási ellenőrzések és a legmagasabb Osztrák minőségi követelményeknek eredményeként a Weissenböck térkövek maradandó minősége kétséget kizáró. A gyártó térköveit háromféle minőségi kivitelben forgalmazzuk: alap minőségű térkő(TOP1+), emelt minőségű térkő(TOP2+) és csúcsminőségű térkő(TOP3+). 

Leier betonlapok

A Leier betonlapok minőségi termékek, amelyek kíválóan alkalmasak teraszok, erkélyek burkolására. A nagyméretű burkoló lapokkal gyorsan elkészíthetők a felületek. Finomszemcsés burkolólapjaink letisztult felületének egyszerűsége kiemeli a környezet szépségét. A betonlapok alap szürke színével harmonikusan illeszkednek a modern térbe.

Semmelrock betonlapok

A Semmelrock betonlapok teraszok, erkélyek burkolására kíválóak. Elsősorban kültérre ajánljuk. A nagyméretű burkoló lapokkal gyorsan elkészíthetők a felületek.

Leier kerti kövek

Leier térkő és betonlap termékek mellett számos más kerti betonelemet forgalmazunk mint például támfalak, kerítéskövek, szegélykövek, útépítéshez szükséges kiegészítő termékek.

Semmelrock kerti kövek

A Semmelrock térkövek és betonlapok mellett egyéb kerti betonelemeket is értékesítünk. Támfalakat, kerítésköveket és, szegélyköveket kínálunk a kertépítéshez.

Weissenböck kerti kövek

A Weissenböck térkövei mellett számos kerti betonelemet is értékesítünk. Falkövek, támfalak, kerítéskövek állnak rendelkezésére kertjének építéshez. Csak a Weissenböcknél talál ennyi garanciatípust: Weissenböck minőséggarancia, Weissenböck utánvásárlási garancia, Minőségi osztályok, A föld a kőben marad garancia, Harmóniagarancia. A Weissenböck antik termékcsaládból nagyon egyszerűen lehet bármely térkőből és falkőből antik összeállítást létrehozni.

A Leier, Semmelrock, Weissenböck, Viastein és KK KAvics Beton térkövei és betonlapjai megvásárolhatók a Hofstadter Tüzép pilisvörösvári telephelyén. Termékeinket (térkő, viacolor, betonlap) az év során folyamatosan kedvező áron kínáljuk vevőinknek. Aktuális térkő, betonlap és viacolor akcióinkról érdeklődjön szaküzletünkben. Legtöbb termékünket megrendelheti házhoz szállítással is az ország egész területére!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését keressen bennünket a KAPCSOLAT oldalon lévő telefonszámokon, vagy akár írhat nekünk emailt is. Kereskedőink várják jelentkezését és készséggel segítenek a megfelelő térkő típusának kiválasztásában és egyedi árak kialakításában is!

Megjegyzés:
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalunkon szereplő színminták tájékoztató jellegűek! Az oldalon szereplő fényképek színárnyalatai az Ön képernyő beállításától is függnek, igy az árnyalatokban lehetnek különbségek a valós térkő színe és a fotó között! A pontos szín kiválasztásához, ajánljuk hogy tekintse meg a kívánt térkő típust a mintakertjeinkben.

Termékkereső

Fürdőszoba katalógus 2021

Otthonteremtési támogatás

Mr. Floor katalógus

Ragasztástechnika

Tetőtéri ablak

Jobb_banner_4

VEKOP pályázat

Dun&Bradstreet minősítés