Színválasztás
Színcsoportok:
Chat üzenetküldés Üzenetküldés

A chat funkció elindításához kérjük írja be a nevét a megfelelő mezőbe, majd írja meg nekünk kérdéseit.

A chat funkció hétköznap reggel 8 órától délután 17 óráig érhető el. Ez időszakon kívűl érkezett üzenetekre az azt követő munkanap válaszolunk

Falazóelemek
Szigetelő anyagok
Vakolatok, habarcsok
Ragasztás technika
Általános építőanyagok
Hidegburkolat
Szaniter
Melegburkolat

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg nevét és e-mail címét hírlevél feliratkozáshoz::


Baumit hőszig.
Open rendszer
Open rendszer
Baumit hőszig.
Ásványi rendszer
Ásványi rendszer
Baumit hőszig.
Grafitos Rendszer
Grafitos Rendszer

Hőszigetelő rendszerek
Az utóbbi időkben elterjedtek a komplett hőszigetelő rendszerek, amelyek többféle anyag együttes alkalmazásásval készülnek és alkotnak komplett egységet. A hőszigetelő rendszerek utólag is alkalmazhatók, igy javíthatók később egy épület hőszigetelő tulajdonságai, értéke. Cégünk a Baumit hőszigetelő rendszereket is forgalmazza. Az épületek hőszigetelő rendszerrel történő felújítása lehetőséget ad arra, hogy az energiát spóroljunk, figyelve környezetünkre és a lakók számára is komfortos és kellemes klímájú lakótereket építsünk.

A Hofstädter Tüzépen minden olyan hőszigetelő anyagot megtalálhat amely az építkezés során szükséges. Forgalmazunk lábazati, homlokzati és tetőtéri szigetelőanyagokat, födémbe építhető lépésálló hang és hőszigetelő anyagokat, valamint komplett Baumit hőszigetelő rendszereket. Forgalmazott márkáink minden esetben megfelelnek a legmagasabb minőségi és műszaki követelményeknek.