×

Járólap és csempe trendek 2021-ben - Tartós és stílusos burkolatok Design Járólap és csempe trendek 2021-ben - Tartós és stílusos burkolatok

vissza2022. június 14.
A burkolatpiacon régi versenyzők a hidegburkolatok, azaz a járólapok és csempék. A technológia fejlődésével gyorsan teret nyertek maguknak az újonnan megjelent laminált lapok, majd a vinylek, azonban a járólap és csempegyártók is kihasználták a fejlődés adta lehetőséget, hogy sikerrel a piacon maradjanak.

1. A márvány luxusának érzete, elérhető áron 
A járólapok 2021-ben is felveszik a versenyt a könnyen és különösebb szakértelem nélkül lerakható lapokkal, mint a laminált vagy a vinyl. Teszik ezt úgy, hogy megjelenésükben tökéletesen képesek imitálni akár a valódi fa vagy kő hatást.

Nagy valószínűséggel a jövőben is rengeteg, a természetes köveket idéző dizájnnal készült járólappal és csempével fogunk találkozni, hiszen a márvány, a gránit vagy mészkő elegáns megjelenését birtokolhatjuk, az eredeti kövek árának töredékéért. Ebben a típusú mintázatban egyre inkább előre törnek az óriás méretű lapok, hiszen minél nagyobb egybefüggő felületen látjuk, annál élethűbb a hatás. Habár a nagyméretű lapok drágábbak a hagyományos méretű csempéknél, mégis egyre keresettebbek, mert elérhető áron élvezhetjük a kifinomult eleganciát és luxust.

Amellett, hogy kedvezőbb áron jutunk hozzá, mint az eredeti kövekhez, fizikai és kémiai tulajdonságai messze megelőzik a természetes változatot. Akár konyhapultra is beépíthetjük, vagy a vékonyított változattal burkolhatjuk a konyhabútor ajtófrontjait, bírni fogja a strapát.

Iratkozzon fel hírlveleünkre, és értesüljön legújabb akciónkról!

További oldalaink:

© 2023 Hofstädter Tüzép Pilisvörösvár Minden jog fenntartva.
készítette:WebDeb - Ahol a weblapok születnek...