×

Szakértői ajánlás

Járólap és csempe trendek 2021-ben - Tartós és stílusos burkolatok Design Járólap és csempe trendek 2021-ben - Tartós és stílusos burkolatok

A burkolatpiacon régi versenyzők a hidegburkolatok, azaz a járólapok és csempék. A technológia fejlődésével gyorsan teret nyertek maguknak az újonnan megjelent laminált lapok, majd a vinylek, azonban a járólap és csempegyártók is kihasználták a fejlődés adta lehetőséget, hogy sikerrel a piacon maradjanak.
Tovább a cikkhez

Építkezés okosan – Mit is tud az okostégla?

Az egyre szigorodó energetikai szabályozások miatt mind nagyobb figyelem irányul azokra a megoldásokra, amelyek elősegítik az otthonok ökotudatos kialakítását. Az újHÁZ Centrum új sorozatában minden hónapban egy-egy építőanyaggyártóval közösen jár körül egy, az otthonok felújításával és az újépítésű, modern ingatlanok kivitelezésével kapcsolatos témát. Elsőként az okostégla kerül górcső alá.
Tovább a cikkhez

Ilyen lesz a trendi laminált padló 2021-ben

A padlóburkolatok között néhány év alatt gyorsan az élre törtek a laminált burkolatok, köszönhetően elsősorban annak, hogy már vízálló, csúszásgátló, antisztatikus és magas kopásállóságú változatokban is elérhetőek. Árukat tekintve is kedvezőek, nem utolsó sorban pedig könnyen és higiénikusan tisztán tarthatók a megfelelő tisztítószerekkel. A széles minta- és méretválasztéknak köszönhetően pedig mindenki megtalálhatja azt, ami a leginkább illik hozzá és lakásához.
Tovább a cikkhez
Iratkozzon fel hírlveleünkre, és értesüljön legújabb akciónkról!

További oldalaink:

© 2023 Hofstädter Tüzép Pilisvörösvár Minden jog fenntartva.
készítette:WebDeb - Ahol a weblapok születnek...