×

Termékek/Kert-Térkövek/Térkő/Viastein térkövek

Terhelhetőség
Gyártó/Márka

A Viastein térkövek tartós és sokoldalú beton térburkoló termékek, amelyek erős és stabil felületet biztosítanak, házunk körül a kültéri felületek számára. Ezek a térkövek számos formában, méretben és színben kaphatók, lehetővé téve a kreatív és egyedi kialakítást. Tökéletesen alkalmasak járdák, teraszok, felhajtók és medenceteraszok kialakítására, és ellenállnak az erős folyamatos gyalogosforgalomnak, a zord időjárási körülményeknek és a nagy súlyterhelésnek. A Viastein térburkolók egymásba illeszkedő kialakítása biztosítja a tömör és stabil felületet, amely hosszú éveken át kitart. Akár a hátsó udvarát szeretnéd feldobni, akár szabadtéri szórakozóhelyet szeretnél létrehozni, vagy ingatlanod értékét növelnéd, a Viastein térkövek kiváló választásnak bizonyulnak.

Hasznos információk!

 • Clean&Color Protect felületvédelmi kialakítás:

  speciáis hôkezelô impregnálási eljárás, amely biztosítja a termék hosszantartó víz-, szennyezôdés- és folttaszító képességét, valamint védelmi rendszerét az idôjárás viszontagságaival szemben.
   
 • VIA+ felületkezelt termékek:

  VIA+Gyöngyszórt felület: nemesacél golyókkal szórt felület, amely a tisztítás után CleanProtect speciáis hôkezelô impregnálási eljáráson megy keresztül, így biztosítva a termék hosszantartó víz-, szennyezôdés- és folttaszító képességét, valamint védelmi rendszerét az idôjárás viszontagságaival szemben. Az így készült felület magasabb esztétikai megjelenése mellett ellenállóbb a környezeti hatásokkal szemben.

  VIA + Nemesített felület: finoman kialakított felület, a szélek enyhén hullámosak és szabálytalanok. Antikolt hatású felületet alkot, amely a kezelés során kíméletes gyémántkefés simításon és CleanProtect speciális impregnálási eljáráson megy keresztül, így biztosítva a termék hosszantartó víz-, szennyezôdés-, és folttaszító tulajdonságát, valamint védelmét az idôjárás viszontagságaival szemben. Jellegébôl adódóan megfelel mind a régmúlt idôk, mind a modern kor követelményeinek.

  VIA + Roppantott termékek: mindkét oldalon hasított falazóblokk termékek letisztult élképzéssel. Egységes szélességben és magasságban, változó hosszúságban antik hatású terméskô-hatást nyújtva.
   
 • Térkő rendszerek

  A természet találkozása a formatervezéssel – Fedezze fel kertje számára a cégünk termék családjaiban rejlő kreatív lehetőségeket. Az exkluzív térkövek összhangot teremtenek az építészet és a természet között. A tereket és utakat egyedi lehetőségekkel elegánsan, időtállóan és tetszetősen alakíthatja ki. A térkövek formavilága határtalan lehetőséget kínál a szigorú esztétika, a geometriai formák, a minimalista ábrázolás, az optikai feszültségteremtés terén, egészen a mediterrán kialakításig. Funkciójában, anyagában, forma- és színvilágában hatalmas tartalékokat rejtegető sokszínűség.


Miért érdemes tőlünk rendelni?

 • Szakértő, segítőkész ügyfélszolgálatunk áll a vásárlóink rendelkezésére, a felmerülő kérdések megválaszolásában.
 • Kielégítő termékválaszték mely lehetővé teszi, hogy minden térkőre vágyó megtalálja a számára megfelelő terméket.
 • Gyors kiszállítás:  a raktáron lévő termékeket, 1-2 munkanap alatt kiszállítjuk, megrendelés esetén.
   

További építőanyagaink:

Falazóanyag: Porotherm, Ytong, Leier
Falazóhabarcs, vakolat: Baumit
Tetőcserép: Bramac, Tondach, Creaton, Terrán, Leier

Iratkozzon fel hírlveleünkre, és értesüljön legújabb akciónkról!

További oldalaink:

© 2023 Hofstädter Tüzép Pilisvörösvár Minden jog fenntartva.
készítette:WebDeb - Ahol a weblapok születnek...