×

Termékek/Szigetelő anyagok/Homlokzat hőszigetelés

Anyaga
Szigetelőlap anyaga(rendszernél)
Ajánlott felhasználási terület
Vastagság
Garancia időtartam
Színárnyalat
Gyártó/Márka

További alkategóriák

Termékek

További termékinformációk

Az épülethomlokzatok szigetelése több szempontból is fontos munkafolyamat. A megépített homlokzatszigetelés tartósan csökkenti az energiafelhasználást és ezáltal az épület környezetre terhelő hatását. Csökkenti a rezsiköltségeket is, mely így szép lassan "visszahozza" a teljes beruházás összegét. A leggyakrabban 3 fajta homlokzatszigetelést használunk, melyek a polisztirol, a grafit polisztirol és a vakolható kőzetgyapot. 

Mennyire jók a homlokzatszigetelő anyagok?

Akármelyiket választod a fent felsorolt 3 szigetelő anyag közül, elégedett leszel az eredménnyel.

Miért érdemes polisztirol szigetelést választani?

A polisztirol szigetelő anyagok felhasználásával alacsonyabb gázszámla mellett melegebb lakás, jobb komfortérzet várja az embert otthon, a téli hónapokban. Szakértők szerint a 6 cm-es polisztirol szigetelés már megfelezheti a fűtésszámlát, ez persze függ a nyílászárók minőségétől és falazat vastagságától. Megfelelő szigetelés kialakításánál mindenképpen kérd ki szakember segítségét, aki hasznos tanácsokkal láthat el. 

A polisztirol hőszigetelések között megtalálod az ingatlan teljes körű szigeteléséhez szükséges termékeket, homlokzatra, és lábazatra egyaránt. 

Mennyiben jobb, ha Grafit polisztirolt alkalmazunk?

A különböző grafit polisztirol egy speciális anyaggal bevont normál EPS hab melynek a hőszigetelési teljesítménye körül-belül 20%-al magasabb. Így remek választás lehet olyan homlokzatokhoz, melynél a helyszűke miatt nem tudunk túl vastag
szigetelést alkalmazni. A grafit polisztirolok, homlokzatra történő alkalmazása esetén érdemes a hővisszaverő réteggel bevonat változatokat vásárolni. Ezek a változatok a legtöbbször egy fehéres-rózsaszínes réteggel vannak ellátva minimum az egyik oldalukon. Erre azért van szükség, mert a bevonat nélküli terméknél előfordulhat, hogy a nyári kánikulában, a kivitelezés idején megvetemedik, a nagy hő hatására. Amennyiben ez megtörténik csak nagyon nehezen lehet a munkafolyamatokat befejezni, így ez problémát jelent mind a megrendelőnek mind pedig a kivitelezőnek is!

Miért érdemes Kőzetgyapot szigetelést választani?

A kőzetgyapot szigetelések az egyik leghasznosabb homlokzati szigetelőanyagok, számos hasznos tulajdonsággal rendelkeznek. Az egyik remek tulajdonságuk például, hogy páraáteresztőek, így a megfelelő belső és külső rétegrend kialakításánál nem kell tartani penészesedéstől. Emellett tűzállóak, vizsgálatok szerint olvadáspontjuk minimum 1000°C.
Így az egyik legbiztonságosabb szigetelésnek minősül.
Bár hőszigetelő képességük minimálisan gyengébb, mint a polisztirol termékeké, a többi hasznos tulajdonsága miatt méltó helye van a legjobb szigetelőanyagok között.

Amennyiben részletesebben belevetnéd magad a témakörbe, olvasd el Szigetelés kisokos dokumentumunkat.
 

Miért érdemes tőlünk rendelni?

  • Szakértő, segítőkész ügyfélszolgálatunk áll a vásárlóink rendelkezésére, a felmerülő kérdések megválaszolásában.
  • Kielégítő termékválaszték mely lehetővé teszi, hogy minden térkőre vágyó megtalálja a számára megfelelő terméket.
  • Gyors kiszállítás:  a raktáron lévő termékeket, 1-2 munkanap alatt kiszállítjuk, megrendelés esetén.
     

További építőanyagaink:

Falazóanyag: Porotherm, Ytong, Leier
Falazóhabarcs, vakolat: Baumit
Tetőcserép: Bramac, Tondach, Creaton, Terrán, Leier

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesül legújabb akciónkról!

További oldalaink:

készítette:WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
Ginop pályázat