×

Feltöltés alatt

A kategória nem tartalmaz termékeket, ezek feltöltése hamarosan várható.

További termékinformációk

Minőségi hőszigetelő rendszerek, Austrotherm szigetelő lemezzel és válogatott kiegészítőikkel. A termékek segítségével drasztikusan csökkenthető az elhasznált energia mennyisége, ezzel egy időben a rezsiköltség is. A méltán híres ár/érték arányú polisztirol lemez rendelkezik az egyik legjobb hőszigetelő teljesítménnyel, emiatt kellő vastagságban alkalmazva, passzív ház energiabesorolást is elérhetünk.

Miért érdemes polisztirol szigetelést választani:

 • Kiváló hőszigetelő képesség! A polisztirol hőszigetelő lapok a megfelelő módon, kellő vastagságban alkalmazva akár a felére is csökkenthetik fűtésszámlánkat, így hatékonyan csökkenthető a fűtés és hűtés költsége.
 • Szinte tökéletes mérettartás!
  Az első osztályú homlokzati polisztirolok, a gyártásuk után pihentetéssel nyerik el végleges méretüket, mely minden esetben tűpontos.
 • Növeli az ingatlan értékét!
  A jól szigetelt és kevés fosszilis energiát használó ingatlanok értéke magasabb mint a szigetelés nélkülieké.
 • Hosszabb távon jobban megéri. Bár a hőszigetelő rendszer építése komolyabb beruházás a költéségét csak egyszer szükséges kifizetni, mely pár év alatt megtérül. A csökkentett rezsiköltség azonban a megtérülési idő után is megmarad, így biztosítva a rezsiköltségek tartós csökkenését.
   

A Hofstädter polisztirol hőszigetelő rendszer az alábbi elemekből épül fel:

 • Austrotherm polisztirol hőszigetelő lemez
  Kiváló minőségű homlokzati hőszigetelő lemez, mely alkalmas épülethomlokzatok nagy teljesítményű szigetelésére.
 • Henkel Ceresit Thermo Universal polisztirol ragasztó:
  Szürke színű, cement alapú zsákos habarcs mely a szigetelő lapok falra történő ragasztására és a felületerősítő üvegszövet háló tapaszolására használnak.
 • Beütődűbel, műanyag szeggel:
  A mechanikai rögzítésért felelős termék alkalmazása biztonsági kérdés. A felhasználásukra azért van szükség, mert a hőszigetelő rendszer, a teljes felületet átfogva, vitorlaként is működhet, erősen szeles időjárás esetén, a szél könnyedén letépheti az teljes rendszert a falazatról, amennyiben a dübelezés kimarad.
 • ÚjHáz üvegszövet háló:
  A terméket a polisztirol tapaszolására, felületének megerősítésére használják, mely réteg így ezáltal repedésmentes felületet képez.
 • Henkel Ceresit CT 16 vakolat alapozó: 
  A vakolat színéhez hasonló árnyalatra kevert alapozót az üvegszövetháló tapaszolása után kenik fel a megszáradt tapaszra, mely egyenletessé teszi a fal szívóképességét, a takarítás után visszamaradt minimális port leköti, részlegesen eltakarva a tapaszt. A termékbe gyárilag kvarcszemcséket kevernek, mely segíti a színezési munkálatokat azálat, hogy a vakolat besimítása akadálymentesen történik.
 • Henkel Ceresit CT 60 műgyantás nemesvakolat, 1,5 mm-es szemcsével, kapart struktúrával:
  A hőszigetelő rendszer zárórétege, mely összetételének köszönhetően megvédi a teljes falazatot az időjárás viszontagságaival szemben hosszú éveken, akár évtizedeken át.
 • Indítóprofil:
  Az indítóprofil mint nevébe foglaltatik, indítja a homlokzati szigetelő lapokat a lábazat tetejétől. Ezt a terméket vízszintbe rakva megadja a homlokzati hőszigetelő polisztirol lapoknak azt a síkot, amivel végigrakva a vízszint követhető. Tovább segíti a rendszert, hogy az indítóprofilok egy vízorral vannak ellátva, ami meggátolja, hogy a homlokzatról lezúduló csapadékvíz a lábazaton folyjon végig.(A terméket az alap rendszer nem tartalmazza!)
 • Hálós élvédő:
  Az üvegszövethez hasonlóan a hálós élvédő is a polisztirol táblák felületének a nemes vagy műgyantás kőpor színvakolat fogadására alkalmas réteg elkészüléséért, annak repedésmentes rétegéért felel. Annyi különbséggel, hogy az élvédőt az épülethomlokzat össze éléhez, pozitív sarkához szükséges alkalmazni. Ezek lehetnek nyílászárók, épületek sarkai.
  (A terméket az alap rendszer nem tartalmazza!)


Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet az újHáz Centrum minőségi hőszigetelő rendszere és szeretnéd megtudni mennyibe kerül, kattints és használd hőszigetelő kalkulátorunkat, aminek köszönhetően egy-kettőre megtudhatod mekkora költséggel számolhatsz.

Amennyiben részletesebben belevetnéd magad a témakörbe, olvasd el Szigetelés kisokos dokumentumunkat.

Miért érdemes tőlünk rendelni?

 • Szakértő, segítőkész ügyfélszolgálatunk áll a vásárlóink rendelkezésére, a felmerülő kérdések megválaszolásában.
 • Kielégítő termékválaszték mely lehetővé teszi, hogy minden térkőre vágyó megtalálja a számára megfelelő terméket.
 • Gyors kiszállítás:  a raktáron lévő termékeket, 1-2 munkanap alatt kiszállítjuk, megrendelés esetén.
   

További építőanyagaink:

Falazóanyag: Porotherm, Ytong, Leier
Falazóhabarcs, vakolat: Baumit
Tetőcserép: Bramac, Tondach, Creaton, Terrán, Leier

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesül legújabb akciónkról!

További oldalaink:

készítette:WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
Ginop pályázat