×

Termékek/Szigetelő anyagok/Homlokzat hőszigetelés/Hőszigetelő rendszerek/Hofstädter Grafit Reflex hőszigetelő rendszer, műgyantás nemesvakolattal

Szigetelőlap anyaga(rendszernél)
Ajánlott felhasználási terület
Vastagság
Garancia időtartam
Színárnyalat
Gyártó/Márka

Termékek

További termékinformációk

Minőségi hőszigetelő rendszerek, grafit reflex szigetelő lemezzel és kiegészítőivel. A termékek segítségével drasztikusan csökkenthető az elhasznált energia mennyisége, ezzel egy időben a rezsiköltség is. A méltán híres grafit reflex polisztirol lemez rendelkezik az egyik legjobb hőszigetelő teljesítménnyel, emiatt kellő vastagságban alkalmazva, passzív ház energiabesorolást is elérhetünk.

Miért érdemes grafit reflex polisztirolt választani:

 • Kiváló hőszigetelő képesség! A grafit reflex polisztirolok körül-belül 20-23%-al jobb hőszigetelési teljesítménnyel rendelkeznek mint a hagyományos polisztirolok.
 • A termék egyik élén egy hővisszaverő réteggel van ellátva, mely segít megakadályozni a hő hatására fellépő amortizációt, túl meleg időben történő kivetelezés esetén.(nyár, 35°C felett)
 • Helyhiány esetén is nagy teljesítményű szigetelés. A termék magasabb hőszigetelési teljesítménye miatt olyan felületekre is ajánlott ahol a helyszűke miatt meg van szabva a maximális vastagság.
 • Hosszabb távon jobban megéri. Bár a grafit reflex hőszigetelő lap drágább, mint a hagyományos polisztirol lapok, azt a különbséget csak egyszer szükséges kifizetni. A teljesítmény többlet viszont a hőszigetelő rendszer teljes élettartamán át megmarad, így garantált a többletköltség megtérülése.

 

A Hofstädter Grafit reflex hőszigetelő rendszer az alábbi elemekből épül fel:

 • Austrotherm grafit reflex hőszigetelő tábla: A grafitőrleménnyel bevont polisztirol hőszigetelő lemez kimagasló hőszigetelő teljesítménnyel rendelkezik, mely a polisztirol gyöngyökbe bezárt levegőnek és a grafit őrleménynek köszönhető.
 • Henkel Ceresit Thermo Universal polisztirol ragasztó:
  Szürke színű, cement alapú zsákos habarcs mely a szigetelő lapok falra történő ragasztására és a felületerősítő üvegszövet háló tapaszolására használnak.
 • LTX beütődűbel, műanyag szeggel:
  A mechanikai rögzítésért felelős termék alkalmazása biztonsági kérdés. A felhasználásukra azért van szükség, mert a hőszigetelő rendszer, a teljes felületet átfogva, vitorlaként is működhet, erősen szeles időjárás esetén, a szél könnyedén letépheti az teljes rendszert a falazatról, amennyiben a dübelezés kimarad.
 • ÚjHáz üvegszövet háló:
  A terméket a polisztirol tapaszolására, felületének megerősítésére használják, mely réteg így ezáltal repedésmentes felületet képez.
 • Henkel Ceresit CT 16 vakolat alapozó: 
  A vakolat színéhez hasonló árnyalatra kevert alapozót az üvegszövetháló tapaszolása után kenik fel a megszáradt tapaszra, mely egyenletessé teszi a fal szívóképességét, a takarítás után visszamaradt minimális port leköti, részlegesen eltakarva a tapaszt. A termékbe gyárilag kvarcszemcséket kevernek, mely segíti a színezési munkálatokat azálat, hogy a vakolat besimítása akadálymentesen történik.
 • Henkel Ceresit CT 60 műgyantás nemesvakolat, 1,5 mm-es szemcsével, kapart struktúrával:
  A hőszigetelő rendszer zárórétege, mely összetételének köszönhetően megvédi a teljes falazatot az időjárás viszontagságaival szemben hosszú éveken, akár évtizedeken át.
 • Indítóprofil:
  Az indítóprofil mint nevébe foglaltatik, indítja a homlokzati szigetelő lapokat a lábazat tetejétől. Ezt a terméket vízszintbe rakva megadja a homlokzati hőszigetelő polisztirol lapoknak azt a síkot, amivel végigrakva a vízszint követhető. Tovább segíti a rendszert, hogy az indítóprofilok egy vízorral vannak ellátva, ami meggátolja, hogy a homlokzatról lezúduló csapadékvíz a lábazaton folyjon végig. (A terméket az alap rendszer nem tartalmazza!)
 • Hálós élvédő:
  Az üvegszövethez hasonlóan a hálós élvédő is a polisztirol táblák felületének a nemes vagy műgyantás kőpor színvakolat fogadására alkalmas réteg elkészüléséért, annak repedésmentes rétegéért felel. Annyi különbséggel, hogy az élvédőt az épülethomlokzat össze éléhez, pozitív sarkához szükséges alkalmazni. Ezek lehetnek nyílászárók, épületek sarkai.
  (A terméket az alap rendszer nem tartalmazza!)


Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet a Hofstädter Építőanyag Centrum minőségi hőszigetelő rendszere és szeretnéd megtudni mennyibe kerül, kattints és használd hőszigetelő kalkulátorunkat, aminek köszönhetően egy-kettőre megtudhatod mekkora költséggel számolhatsz.

Amennyiben részletesebben belevetnéd magad a témakörbe, olvasd el Szigetelés kisokos dokumentumunkat.

Miért érdemes tőlünk rendelni?

 • Szakértő, segítőkész ügyfélszolgálatunk áll a vásárlóink rendelkezésére, a felmerülő kérdések megválaszolásában.
 • Kielégítő termékválaszték mely lehetővé teszi, hogy minden térkőre vágyó megtalálja a számára megfelelő terméket.
 • Gyors kiszállítás:  a raktáron lévő termékeket, 1-2 munkanap alatt kiszállítjuk, megrendelés esetén.
   

További építőanyagaink:

Falazóanyag: Porotherm, Ytong, Leier
Falazóhabarcs, vakolat: Baumit
Tetőcserép: Bramac, Tondach, Creaton, Terrán, Leier

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesül legújabb akciónkról!

További oldalaink:

készítette:WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
Ginop pályázat