×

Termékek/Szigetelő anyagok/Homlokzat hőszigetelés/Hőszigetelő rendszerek/Hofstädter ásványgyapot hőszigetelő rendszer, páraáteresztő vakolattal

Vastagság
Garancia időtartam
Színárnyalat

Termékek

További termékinformációk

Minőségi hőszigetelő rendszerek, ásványgyapot szigetelő lemezzel és kiegészítőivel. A termékek segítségével drasztikusan csökkenthető az elhasznált energia mennyisége, ezzel egy időben a rezsiköltség is. Az ásványgyapot hőszigetelő rendszer multifunkciós termékcsomag segítségével egyszerre oldható meg a hőszigetelés és a páraáteresztő rétegrend alkalmazása.

Miért érdemes ásványgyapot hőszigetelést, rendszerben választani:

 • Kiváló hőszigetelő képesség!
  A termékcsomaggal közel polisztirolhoz hasonló hőszigetelő teljesítmény érhető el.
 • Tűzálló hőszigetelő lap!
  Az ásványgyapot hőszigetelő lemezek vulkanikus kőzetből készülnek. A termék akár az 1000 °C-os hőmérsékletnek és a lángnyelveknek is ellenáll!
 • Páraáteresztő hőszigetelő rendszer!
  Az ásványgyapot hőszigetelő rendszer termékei páraáteresztőek, így egy belső páraáteresztő rétegrend kialakítása után nem kell tartani a penészesedétől, még olyan vizes helységek esetén sem, mint a konyhák, fürdőszobák.
 • Öntisztuló, vízlepergető vakolat!
  A Henkel Ceresit CT 174 szilikát-szilikon vakolat öntisztuló tulajdonsággal rendelkezik, emellett penészesedést és algásodást gátló adalékokat is tartalmaz!
   

A Hofstädter ásványgyapot hőszigetelő rendszer az alábbi elemekből épül fel:

 • Rockwool Frontrock Super ásványgyapot hőszigetelő tábla
  Speciális, felső rétegén keményített kőzetgyapot lap, mely kiváló hőszigetelő tulajdonsága mellett páraáteresztő is!
 • Baumit StarContact polisztirol ragasztó:
  Szürke színű, cement alapú zsákos habarcs mely a szigetelő lapok falra történő ragasztására és a felületerősítő üvegszövet háló tapaszolására használnak.
 • TFIX hőhídmentes szigetelésrögzítő dübel, fém szeggel:
  A mechanikai rögzítésért felelős termék alkalmazása biztonsági kérdés. A felhasználásukra azért van szükség, mert a hőszigetelő rendszer, a teljes felületet átfogva, vitorlaként is működhet, erősen szeles időjárás esetén, a szél könnyedén letépheti az teljes rendszert a falazatról, amennyiben a dübelezés kimarad.
 • Baumit Startex üvegszövet háló:
  A terméket a szigetelő lap tapaszolására, felületének megerősítésére használják, mely réteg így ezáltal repedésmentes felületet képez.
 • Henkel Ceresit CT 16 vakolat alapozó: 
  A vakolat színéhez hasonló árnyalatra kevert alapozót az üvegszövetháló tapaszolása után kenik fel a megszáradt tapaszra, mely egyenletessé teszi a fal szívóképességét, a takarítás után visszamaradt minimális port leköti, részlegesen eltakarva a tapaszt. A termékbe gyárilag kvarcszemcséket kevernek, mely segíti a színezési munkálatokat azálat, hogy a vakolat besimítása akadálymentesen történik.
 • Henkel Ceresit CT 174 szilikon-szilikát nemesvakolat, 1,5 mm-es szemcsével, kapart struktúrával:
  A hőszigetelő rendszer zárórétege, mely összetételének köszönhetően megvédi a teljes falazatot az időjárás viszontagságaival szemben hosszú éveken, akár évtizedeken át.
  Speciális kötőanyagának és adalékanyagainak köszönhetően, páraáteresztő, vízlepergető, öntisztuló, penészesedés és algásodásálló tulajdonságokkal bír.
 • Indítóprofil:
  Az indítóprofil mint nevébe foglaltatik, indítja a homlokzati szigetelő lapokat a lábazat tetejétől. Ezt a terméket vízszintbe rakva megadja a homlokzati hőszigetelő polisztirol lapoknak azt a síkot, amivel végigrakva a vízszint követhető. Tovább segíti a rendszert, hogy az indítóprofilok egy vízorral vannak ellátva, ami meggátolja, hogy a homlokzatról lezúduló csapadékvíz a lábazaton folyjon végig. (A terméket az alap rendszer nem tartalmazza!)
 • Hálós élvédő:
  Az üvegszövethez hasonlóan a hálós élvédő is a polisztirol táblák felületének a nemes vagy műgyantás kőpor színvakolat fogadására alkalmas réteg elkészüléséért, annak repedésmentes rétegéért felel. Annyi különbséggel, hogy az élvédőt az épülethomlokzat össze éléhez, pozitív sarkához szükséges alkalmazni. Ezek lehetnek nyílászárók, épületek sarkai.
  (A terméket az alap rendszer nem tartalmazza!)


Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet a Hofstädter Építőanyag Centrum minőségi hőszigetelő rendszere és szeretnéd megtudni mennyibe kerül, kattints és használd hőszigetelő kalkulátorunkat, aminek köszönhetően egy-kettőre megtudhatod mekkora költséggel számolhatsz.

Amennyiben részletesebben belevetnéd magad a témakörbe, olvasd el Szigetelés kisokos dokumentumunkat.

Miért érdemes tőlünk rendelni?

 • Szakértő, segítőkész ügyfélszolgálatunk áll a vásárlóink rendelkezésére, a felmerülő kérdések megválaszolásában.
 • Kielégítő termékválaszték mely lehetővé teszi, hogy minden térkőre vágyó megtalálja a számára megfelelő terméket.
 • Gyors kiszállítás:  a raktáron lévő termékeket, 1-2 munkanap alatt kiszállítjuk, megrendelés esetén.
   

További építőanyagaink:

Falazóanyag: Porotherm, Ytong, Leier
Falazóhabarcs, vakolat: Baumit
Tetőcserép: Bramac, Tondach, Creaton, Terrán, Leier

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesül legújabb akciónkról!

További oldalaink:

készítette:WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
Ginop pályázat