×

Termékek/Szigetelő anyagok/Homlokzat hőszigetelés/Hőszigetelő rendszerek/Baumit Protherm EPS hőszigetelő rendszerek

Vastagság
Garancia időtartam
Színárnyalat

Termékek

További termékinformációk

Baumit Protherm hőszigetelő rendszerek, kedvező áron. A termékeket rendszerbe alkalmazva csökkenthető az épület energiafelhasználása és ezáltal a fűtésre vagy hűtésre elköltött összeg. 

A Baumit Protherm hőszigetelő rendszerek előnyei:

 • Kiváló minőség: A Baumit márkanév a minőséget és megbízhatóságot jelenti. A Protherm rendszerek kizárólag magas minőségű anyagokból készülnek, amelyek hosszú távú teljesítményt biztosítanak. Ez a termékkategória a professzionális építőipari projektek számára készült, így biztos lehet benne, hogy az Ön számára legjobb minőséget kapja.
 • A Baumit Protherm rendszerek kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. Hatékonyan tartják bent a hőt az épületekben, minimalizálva az energiaveszteséget. Ezáltal jelentős megtakarítást érhetsz el a fűtési és hűtési költségek terén. A hőszigetelés révén melegen tarthatja otthonod a hideg téli hónapokban, és hűvösen tartja az épületet a forró nyári időszakban.
 • Időjárásállóság: A Baumit Protherm rendszerek kiváló időjárásállósággal rendelkeznek. A magas minőségű anyagok ellenállnak az időjárás viszontagságainak, beleértve az esőt, a havat, a napsütést és a hideget. Ezáltal a rendszer hosszú élettartamú, és kiváló védelmet nyújt az épületnek az időjárás hatásai ellen.
 • Egyszerű telepítés és karbantartás: A Baumit Protherm rendszerek könnyen telepíthetők és karbantarthatók. A rendszerhez részletes telepítési útmutatókat és terméktámogatást biztosítunk, hogy az építkezés gördülékenyen haladjon. A karbantartás minimális, így időt és energiát takaríthat meg az építkezési folyamat során.

 

A Baumit Protherm EPS hőszigetelő rendszer az alábbi elemekből épül fel:

 • Baumit Protherm expandált polisztirol hőszigetelő lap: 
  A mérettartó, pihentetett polisztirol kiváló hőszigetelési teljesítmény nyújt, köszönhetően a gyártás során a polisztirol gyöngyökbe bezárt levegőnek.
 • Baumit ProfiContact polisztirol ragasztó:
  Kiváló tapadású, páraáteresztő ragasztó tapasz, mely alkalmas polisztirol táblák falra történő ragasztására, illetve üvegszövet háló tapaszolására.
 • Baumit IDK-N dübel, műanyag beütőszeggel:
  A mechanikai rögzítésért felelős termék alkalmazása biztonsági kérdés. A felhasználásukra azért van szükség, mert a hőszigetelő rendszer, a teljes felületet átfogva, vitorlaként is működhet, erősen szeles időjárás esetén, a szél könnyedén letépheti az teljes rendszert a falazatról.
 • Baumit StarTex üvegszövet háló: A terméket a polisztirol tapaszolására, felületének megerősítésére használják, mely réteg így ezáltal nem reped ki.
 • Baumit UniPrimer vakolat alapozó:
  A vakolat színéhez hasonló árnyalatra kevert alapozót az üvegszövetháló tapaszolása után kenik fel a megszáradt tapaszra, mely egyenletessé teszi a fal szívóképességét, a takarítás után visszamaradt minimális port leköti, részlegesen eltakarva a tapaszt. A termékbe gyárilag kvarcszemcséket kevernek, mely segíti a színezési munkálatokat azáltal, hogy a vakolat besimítása akadálymentesen történik.
 • Baumit GranoporTop nemesvakolat, 1,5mm-es szemcsenagysággal, kapart struktúrával:
  Szálerősített műgyanta kötőanyagú nemesvakolat mely a hőszigetelő rendszer zárórétege. Különleges összetételének köszönhetően megvédi a teljes falazatot az időjárás viszontagságaival szemben hosszú éveken, akár évtizedeken át.

  Amennyiben részletesebben belevetnéd magad a témakörbe, olvasd el Szigetelés kisokos dokumentumunkat.

 

Miért érdemes tőlünk rendelni?

 • Szakértő, segítőkész ügyfélszolgálatunk áll a vásárlóink rendelkezésére, a felmerülő kérdések megválaszolásában.
 • Kielégítő termékválaszték mely lehetővé teszi, hogy minden térkőre vágyó megtalálja a számára megfelelő terméket.
 • Gyors kiszállítás:  a raktáron lévő termékeket, 1-2 munkanap alatt kiszállítjuk, megrendelés esetén.
   

További építőanyagaink:

Falazóanyag: Porotherm, Ytong, Leier
Falazóhabarcs, vakolat: Baumit
Tetőcserép: Bramac, Tondach, Creaton, Terrán, Leier

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesül legújabb akciónkról!

További oldalaink:

készítette:WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
Ginop pályázat