×

Feltöltés alatt

A kategória nem tartalmaz termékeket, ezek feltöltése hamarosan várható.

További termékinformációk

Minőségi hőszigetelő alap rendszerek, grafit reflex szigetelő lemezzel és kiegészítőivel. A termékek segítségével drasztikusan csökkenthető az elhasznált energia mennyisége, ezzel egy időben a rezsiköltség is. A méltán híres grafit reflex polisztirol lemez rendelkezik az egyik legjobb hőszigetelő teljesítménnyel, emiatt kellő vastagságban alkalmazva, passzív ház energiabesorolást is elérhetünk.

Miért érdemes grafit reflex polisztirolt választani:

 • Kiváló hőszigetelő képesség! A grafit reflex polisztirolok körül-belül 20-23%-al jobb hőszigetelési teljesítménnyel rendelkeznek mint a hagyományos polisztirolok.
 • A termék egyik élén egy hővisszaverő réteggel van ellátva, mely segít megakadályozni a hő hatására fellépő amortizációt, túl meleg időben történő kivetelezés esetén.(nyár, 35°C felett)
 • Helyhiány esetén is nagy teljesítményű szigetelés. A termék magasabb hőszigetelési teljesítménye miatt olyan felületekre is ajánlott ahol a helyszűke miatt meg van szabva a maximális vastagság.
 • Hosszabb távon jobban megéri. Bár a grafit reflex hőszigetelő lap drágább, mint a hagyományos polisztirol lapok, azt a különbséget csak egyszer szükséges kifizetni. A teljesítmény többlet viszont a hőszigetelő rendszer teljes élettartamán át megmarad, így garantált a többletköltség megtérülése.

 

A Hofstädter Grafit reflex hőszigetelő alap rendszer az alábbi elemekből épül fel:

 • Austrotherm grafit reflex hőszigetelő tábla: A grafitőrleménnyel bevont polisztirol hőszigetelő lemez kimagasló hőszigetelő teljesítménnyel rendelkezik, mely a polisztirol gyöngyökbe bezárt levegőnek és a grafit őrleménynek köszönhető.
 • Henkel Ceresit Thermo Universal polisztirol ragasztó:
  Szürke színű, cement alapú zsákos habarcs mely a szigetelő lapok falra történő ragasztására és a felületerősítő üvegszövet háló tapaszolására használnak.
 • ÚjHáz üvegszövet háló:
  A terméket a polisztirol tapaszolására, felületének megerősítésére használják, mely réteg így ezáltal repedésmentes felületet képez.

  Amennyiben részletesebben belevetnéd magad a témakörbe, olvasd el Szigetelés kisokos dokumentumunkat.

Miért érdemes tőlünk rendelni?

 • Szakértő, segítőkész ügyfélszolgálatunk áll a vásárlóink rendelkezésére, a felmerülő kérdések megválaszolásában.
 • Kielégítő termékválaszték mely lehetővé teszi, hogy minden térkőre vágyó megtalálja a számára megfelelő terméket.
 • Gyors kiszállítás:  a raktáron lévő termékeket, 1-2 munkanap alatt kiszállítjuk, megrendelés esetén.
   

További építőanyagaink:

Falazóanyag: Porotherm, Ytong, Leier
Falazóhabarcs, vakolat: Baumit
Tetőcserép: Bramac, Tondach, Creaton, Terrán, Leier

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesül legújabb akciónkról!

További oldalaink:

készítette:WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
Ginop pályázat