×

Jót tenni jó - Hétköznapi csodák: tűzifa adományozás rászoruló családoknak

vissza2020. március 11.
Még az idei első hóesést megelőző napokban indult útnak az újHÁZ Centrum Piramis Építőház Kft. teherautója, melyen 5 nagy kaloda tűzifát szállítottak rászoruló gödi családok részére.

A nemes hagyományt Juhász Attila, az újHÁZ Centrum Igazgatósági elnöke indította útnak, aki így nyilatkozott:

 „Évek óta adományozunk tűzifát rászoruló családoknak. Szívesen segítek, gödi lakosként figyelemmel kísérem, hogyan adhatom át ezt a legmegfelelőbb módon. Köszönöm a Gödi Alapszolgáltatási Központ vezetőjének, Tóth Ildikónak és munkatársainak a segítséget, hogy a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat ügyfelei, a szociális étkeztetésben részesülők és az Idősek Klubjának tagjai közül tettek számomra javaslatot, így igazán jó helyre került az adományunk.”

Egy nagy kaloda, száraz tűzifa súlya kb. 800 kg, ezért a kiszállításnál még arra is odafigyeltek, hogy minél jobban megközelítsék a kerteket és a kéréseknek eleget téve minél közelebb emeljék be a kalodákat, ezzel is csökkentsék a családok, idősek számára a megterhelő fizikai munkát.

Az adomány érkezését a támogatottak nagy örömmel fogadták, így karácsony előtt különösen nagy segítséget jelentett számukra.  "Ha enyhe lesz az idő és beosztom, egész télre kitart a tűzifánk."  - mondta bizakodóan egyikük.

 

újHÁZ Centrum 2016-ban indította el Jót tenni jó címmel országos kampányát.

Az építőanyag kereskedelmi vállalat célja, hogy társadalmi szerepvállalásával példát mutasson és másokat is motiváljon arra, hogy tisztelettel és segítő szándékkal forduljunk egymás felé ne csak  az ünnepek alkalmával, hanem az év folyamán bármikor.

Iratkozzon fel hírlveleünkre, és értesüljön legújabb akciónkról!

További oldalaink:

készítette:WebDeb - Ahol a weblapok születnek...