×

GYIK

vissza2023. február 21.
A Gyakran ismételt kérdésekben folyamatosan frissülő válaszokkal igyekszünk megválaszolni a felmerülő kérdéseket.

Gyakran ismételt kérdések
 

Mi az újHÁZ Centrum?

 

újHÁZ Centrum bemutatása

Kedves építkezők, felújítók!

Életünk során egyes vásárlások sokszor nagyon fontos döntés elé állítanak minket. Melyik márkában bízzunk? Mennyi pénzt szánjunk rá? A minőséget vagy az árat vegyük inkább figyelembe? Sok-sok szempont, amelyek alapján végül választunk. Egy mosópor vagy egy joghurt esetén nincs túlzott jelentősége a dolognak, hiszen amennyiben nem voltunk elégedettek velük, legközelebb másikat veszünk. Egy építkezéshez vagy felújításhoz vásárolt termék azonban hosszú évekre szóló döntés! Építőanyagot kizárólag megfontoltan, szakértők tanácsadása mellett érdemes vásárolni. Ehhez a döntéshez ad meg minden segítséget Magyarország legnagyobb építőanyag kereskedelmi hálózata: az újHÁZ Centrum.

Miért érdemes az újHÁZ Centrum mellett döntenie?
A válasz egyetlen szó: megbízhatóság.

Bízz egy olyan vállalatban, amely több mint másfél évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik!

Bízz közel 80 telephelyünkben, amelyeknek mindegyike magyar tulajdonban van, és amelyekben segítőkész, nagy szakértelemmel, kellő tapasztalattal rendelkező kollégák segítik döntésében!

Bízz átfogó kínálatunkban, az ismert gyártók minőségi termékeiben, valamint kedvező árainkban és folyamatos akcióinkban!

És nem utolsó sorban bízz egy olyan építőanyag kereskedelmi hálózatban, amelyet egy független szakemberekből álló zsűri az elmúlt három évben a MagyarBrands és a Business Superbrands díjakkal tüntetett ki folyamatosan.

Mi pedig abban bízunk, hogy hamarosan Téged is valamelyik telephelyünkön köszönthetjük, és közösen megtaláljuk az ideális megoldást, akár építkezés, akár felújítás előtt állsz. Addig is érdemes átlapozni a legfrissebb katalógusainkat, amely bepillantást nyújtanak aktuális ajánlatunkba.


Tisztelettel,
az újHÁZ Centrum csapata
 

Hogyan tudok árajánlatot kérni?

 

Tedd be az ajánlatkérő listába a szükséges építőanyagokat, majd továbbítsd cégünknek pár gombnyomással. Ezt követően kollégánk elkészíti az árajánlatot, mely ajánlatkérésekre 1 munkanapon belül válaszolunk.

 

 

Hogyan tudok reklamációt indítani?

 

Reklamáció igényed küld el a reklamacio@htuzep.hu email címre az alábbi adatok megadásával.

- Név (amin a megrendelés történt)
- Számla vagy szállítólevél sorszáma
- Részletes leírás (mi történt a termékkel, hiányos, törött…stb.)
- Termék neve, mennyisége
- Kép vagy videó csatolása

Amint megérkeznek hozzánk az adatok, felvesszük Veled a kapcsolatot.
 

 

 

Milyen gyors a kiszállítás?

 

Általában 1-3 munkanap alatt szállítjuk ki a raktárkészleten lévő termékeinket. Egyéb esetben a termék típusától és mennyiségétől függ a kiszállítás dátuma. Erről kérjük érdeklődj kollégáinknál.

 

 

Raklapokat hogyan kezelik?

 

Némely termékek betétdíjas raklapon kerülnek kiszállításra. Erre azért van szükség, mert még manapság sincs a fánál kedvezőbb és könnyebben feldolgozható természetes hordozóelem. A betétdíjak ezen raklapok "kölcsönzési" díja, melyet visszafizetünk, amennyiben a termékek felhasználása után azokat sértetlenül visszaszállítják telephelyünkre. A raklapok amortizációjuk miatt használati díjjal is terhelve vannak. Sajnálatos módon ezt sem a gyártók, sem pedig a kereskedések nem fizetik vissza.

 

Milyen áron tudsz vásárolni Nálunk?

 

Igyekszünk a Magyar piacnak megfelelően versenyképes árakat biztosítani.
A hatalmas termékválasztéknak és a megannyi prémium, illetve kedvezőbb terméket gyártó cégekkel történő, hosszú évek óta ápolt remek üzleti kapcsolatnak köszönhetően szinte mindegyik piaci igényt kielégítő termék megtalálható választékunkban.
Nézz be hozzánk, vagy kérj ajánlatot online, hogy kiderítsd, mennyi kedvezményt tudunk adni különböző termékekre.

 

Hogyan jutok hozzá a megvásárolt termékhez?

 

Termékeink szállítása többféle képen is lehetséges. Szállítási címtől, megrendelt mennyiségtől, és szállítási határidőtől függően ez változhat. Minden esetben a kiszállítást csak és kizárólag vevővel előre leegyeztet címre, adott időpontban szállítjuk ki.

 

Hogyan tudom kifizetni a termék vételárát?

 

A számla végösszegét készpénzben, bankkártyával vagy akár átutalással is rendezheti.

 

Hogyan tudom kezdeményezni egy termék visszavételezését?

 

A csatolt tájékoztatóban minden információ elérhető a témában, az igénylő lappal együtt. 

https://tuzep.hofstadter.hu/tartalom/letoltes/vi/ss/visszavetelezesi-szabalyzat_1_1.pdf

https://tuzep.hofstadter.hu/tartalom/letoltes/vi/ss/visszavetelezesre-iranyulo-kerelem_1.pdf

Iratkozzon fel hírlveleünkre, és értesüljön legújabb akciónkról!

További oldalaink:

készítette:WebDeb - Ahol a weblapok születnek...