Színválasztás
Színcsoportok:
Chat üzenetküldés Üzenetküldés

A chat funkció elindításához kérjük írja be a nevét a megfelelő mezőbe, majd írja meg nekünk kérdéseit.

A chat funkció hétköznap reggel 8 órától délután 17 óráig érhető el. Ez időszakon kívűl érkezett üzenetekre az azt követő munkanap válaszolunk

Falazóelemek
Szigetelő anyagok
Vakolatok, habarcsok
Ragasztás technika
Általános építőanyagok
Hidegburkolat
Szaniter
Melegburkolat

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg nevét és e-mail címét hírlevél feliratkozáshoz::


Gyakran ismételt kérdések

Mi az újHÁZ Centrum?

újHÁZ Centrum bemutatása

Tisztelt építkezők, felújítók!

Életünk során minden egyes vásárlás döntés elé állít minket. Melyik márkában bízzunk? Mennyi pénzt szánjunk rá? A minőséget vagy az árat vegyük inkább figyelembe? Sok-sok szempont, amelyek alapján végül választunk. Egy mosópor vagy egy joghurt esetén nincs túlzott jelentősége a dolognak, hiszen amennyiben nem voltunk elégedettek velük, legközelebb másikat veszünk. Egy építkezéshez vagy felújításhoz vásárolt termék azonban hosszú évekre szóló döntés! Építőanyagot kizárólag megfontoltan, szakértők tanácsadása mellett érdemes vásárolni. Ehhez a döntéshez ad meg minden segítséget Magyarország legnagyobb építőanyag kereskedelmi hálózata: az újHÁZ Centrum.

Miért érdemes az újHÁZ Centrum mellett döntenie?
A válasz egyetlen szó: megbízhatóság.

Bízzon egy olyan vállalatban, amely több mint másfél évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik!

Bízzon közel 80 telephelyünkben, amelyeknek mindegyike magyar tulajdonban van, és amelyekben segítőkész, nagy szakértelemmel, kellő tapasztalattal rendelkező kollégák segítik döntésében!

Bízzon átfogó kínálatunkban, az ismert gyártók minőségi termékeiben, valamint kedvező árainkban és folyamatos akcióinkban!

És nem utolsó sorban bízzon egy olyan építőanyag kereskedelmi hálózatban, amelyet egy független szakemberekből álló zsűri az elmúlt három évben a MagyarBrands és a Business Superbrands díjakkal tüntetett ki folyamatosan.

Mi pedig abban bízunk, hogy hamarosan Önt is valamelyik telephelyünkön köszönthetjük, és közösen megtaláljuk az ideális megoldást, akár építkezés, akár felújítás előtt áll. Addig is érdemes átlapoznia legfrissebb katalógusunkat, amely bepillantást nyújt aktuális ajánlatunkba.


Tisztelettel,
az újHÁZ Centrum csapata
 

Hogyan tudok árajánlatot kérni?

Tegye be a kosárba az Önnek szükséges építőanyagokat, majd továbbítsa cégünknek egy gombnyomással. Ezt követően kollégánk elkészíti az Önnek legkedvezőbb ajánlatot. Az ajánlatküldésre 1-2 munkanapon belül válaszolunk.

Hogyan tudok reklamációt indítani?

Reklamáció igényét küldje el a reklamacio@htuzep.hu email címre az alábbi adatok megadásával.

- Név (amin a megrendelés történt)
- Számla vagy szállítólevél sorszáma
- Részletes leírás (mi történt a termékkel, hiányos, törött…stb.)
- Termék neve, mennyisége
- Kép vagy videó csatolása

Ezután hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot kollégánk.
 

Milyen gyors a kiszállítás?

Általában 1-3 munkanap alatt szállítjuk ki a raktárkészleti termékeinket. Egyéb esetben a termék típusától és mennyiségétől függ a kiszállítás dátuma. Erről kérjük érdeklődjön kollégáinknál.

Raklapokat hogyan kezelik?

Azon termékeknek melyek raklapon szállítódnak általában van betéti díja és használati (csomagolási) díja. Minden esetben amennyiben cégünk telephelyére, vagy a gyártó telepére visszaszállítják az üres raklapokat, cégünk a vásárlás során adott bizonylat felmutatását követően vissza fizeti Önnek a betéti díj összegét. Sajnos a használati díjat cégünk sem kapja vissza így azt nem áll módunkban visszafizetni.

Milyen áron tudok vásárolni Önöknél?

Oldalunkon a gyártók által meghatározott minimális hirdetési árak szerepelnek. Ettől eltérő árakért célszerű felkeresni cégünket személyesen is. Egyedi ajánlat elkészítésére minden esetben van mód.

Hogyan jutok hozzá a megvásárolt termékhez?

Termékeink szállítása több féle képen is lehetséges. Szállítási címtől, megrendelt mennyiségtől, és szállítási határidőtől függően ez változhat. Minden esetben a kiszállítást csak és kizárólag vevővel előre leegyeztet címre, adott időpontban szállítjuk ki.

Hogyan tudom kifizetni a termék vételárát?

A számla végösszegét készpénzben, bankkártyával vagy akár átutalással is rendezheti.

Letölthető dokumentumok:

Tájékoztatás visszavételezési folyamatainkról »
Visszavételezésre irányuló kérelem »

Termékkereső

VEKOP pályázat

Otthonteremtési támogatás

Térkő és Kert katalógus

Ragasztástechnika

Tetőtéri ablak

Jobb_banner_4

Fürdőszoba katalógus 2021

Dun&Bradstreet minősítés