Színválasztás
Színcsoportok:
Chat üzenetküldés Üzenetküldés

A chat funkció elindításához kérjük írja be a nevét a megfelelő mezőbe, majd írja meg nekünk kérdéseit.

A chat funkció hétköznap reggel 8 órától délután 17 óráig érhető el. Ez időszakon kívűl érkezett üzenetekre az azt követő munkanap válaszolunk

Falazóelemek
Szigetelő anyagok
Vakolatok, habarcsok
Ragasztás technika
Általános építőanyagok
Hidegburkolat
Szaniter
Melegburkolat

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg nevét és e-mail címét hírlevél feliratkozáshoz::


Szállítás és fizetés

• HOGYAN KÉRHET AJÁNLATOT?

Ajánlatot kérhet írásban (e-mail-ben vagy telefaxon) illetve szóban (személyesen vagy telefonon keresztül) név, telefonszám, építkezés címe, ajánlatkérés tételei megadásával, azonban

munkatársunk az Ön ajánlatát minden esetben írásos formában készíti el, és az Ön által kívánt módon (fax, e-mail) jutatja el Önhöz.

Küldje el emailbe házának terveit, és ingyenesen kiszámíttatjuk a tetőhöz szükséges cserép mennyiségét, továbbá elkészítjük komplett árajánlatunkat, igényeire szabva.

Amennyiben az általunk elkészített árajánlatunkat kedvezőnek tartja, azonban a terméket még nem tudja fogadni az építkezés helyszínen és raktározásra sincs lehetősége, egyeztetést követően lehetőség van előre történő befizetés esetén a szállítás halasztására.

Amennyiben árajánlat alapján szeretné megrendelni termékeinket abban az esetben e-mailen vagy telefaxon illetve személyesen irodánkban is könnyedén elintézheti azt.

• HOGYAN VÁSÁROLHAT NÁLUNK

Az Ön számára elfogadható árajánlat esetén a végleges mennyiségek pontosítását követően több lehetősége is adódik kiválasztott termék megvásárlására. Az áru ellenértékét befizetheti személyesen irodánkban, számlázi adatainak megadásával e-mail kérheti átutalásos számlánkat, melyet akár kényelmesen otthonából is elutalhat. Illetve saját fuvareszközzel történő szállítás esetén lehetőség van személyesen a gépkocsivezetőnél is a fizetésre.

• MIT KELL TUDNI A TERMÉKEK SZÁLLÍTÁSÁRÓL?

A termékek szállítása történhet gyári szállítással illetve saját fuvareszközzel. Gyári szállítás esetén minden esetben a gyártó által meghatározott feltételekkel tudjuk biztosítani a helyszínre történő szállítást. Saját gépjárművel történő fuvarozás esetén árainkat úgy határozzuk meg, hogy vagy egyáltalán, vagy nagyon minimális szállítási költséget számítunk fel. A helyszínre történő szállítások minden esetben darus teherautókkal történnek és az árak tartalmazzák a daruzás költségét. Előfordulhat, hogy az építkezés helyszíne behajtási engedély köteles, ez esetben kérjük, egyeztessen értékesítő kollégánkkal a lehetséges megoldásokról.