Színválasztás
Színcsoportok:
Falazóelemek
Szigetelő anyagok
Vakolatok, habarcsok
Ragasztás technika
Általános építőanyagok
Hidegburkolat
Szaniter
Melegburkolat

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg nevét és e-mail címét hírlevél feliratkozáshoz::


Aktuális térkő akcióink!

A Hofstadter Térkő Centrum rendkívüli AKCIÓT hirdet az alábbi térkőtípusokra. Az alábbi képekre kattintva megtekintheti a térkő további részleteit. Az AKCIÓ időtartama alatt az itt szereplő kedvezményes árak érvényesek.

Leier
Piazza térkő
3.690 ft/m2
Piazza térkő
Részletek
Leier
Serpentino térkő
3.690 ft/m2
Serpentino térkő
Részletek
Leier
Patio térkő
3.950 ft/m2
Patio térkő
Részletek
Leier
Castrum melírozott térkő
5.690 ft/m2
Castrum melírozott térkő
Részletek
Leier
Taverna térkő
4.150 ft/m2
Taverna térkő
Részletek
Semmelrock
Castello Antico kombi
8.790 ft/m2
Castello Antico kombi
Részletek
KK Kavics Beton
Aquincum Antik
6.360 ft/m2
Aquincum Antik
Részletek
Leier
Castrum antik térkő
7.150 ft/m2
Castrum antik térkő
Részletek
Semmelrock
Citytop Kombi
5.840 ft/m2
Citytop Kombi
Részletek
Weissenböck
Rialta antik Top 2+
6.290 ft/m2
Rialta antik Top 2+
Részletek
Weissenböck
Rialta natúr Top 2+
5.767 ft/m2
Rialta natúr Top 2+
Részletek
Weissenböck
Rialta Grande natúr Top 2+
5.767 ft/m2
Rialta Grande natúr Top 2+
Részletek
Weissenböck
Rialta Grosso natúr Top 2+
5.767 ft/m2
Rialta Grosso natúr Top 2+
Részletek
Weissenböck
Carma Geo
18.179 ft/m2
Carma Geo
Részletek

Térkő akciós áron!

A Hofstadter Építőanyag Centrum AKCIÓT hirdet az fenti nyolc beton térkő típusra. Az AKCIÓ időtartama alatt a fenti képeken szereplő kedvezményes árak érvényesek! A Hofstädter Építőanyag Centrum a Semmelrock, a Leier és a KK Kavics Beton Kft. viacolor térburkolatait forgalmazza. Mindhárom gyártó magas minőséget és a modern gyártástechnológiát képvisel.

A Hofstadter tüzép pilivörösvári telephelyén a legnagyobb térkőgyártők termékeinek szinte a teljes térburkoló kő kínálatát megtalálja.

Leier térkövek

A Leier cég térköveit kültérre ajánljuk. Járdák, utak készítésére éppúgy alkalmasak, mint medence szegélyezések készítésére. A Leier viacolor kövek a legmagasabb minőségi követelménynek is megfelelnek. A Leier térkövek több csoportba oszthatók: Exkluziv térkő, Rendszer térkő, Klasszikus térkő és Ipari térkő. A Leier térkövek a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelnek. Cégünk a Leier térkövek széles skáláját forgalmazza.

Semmelrock térkövek

A Semmelrock térkövei ma már az élet minden területén megtalálhatók. Nagy közterek kialakítására éppoly alkalmasak, mint a kiskertekben történő alkalmazása. A Semmelrock térkövek külenlegessége a cég által szabadalmaztatott Protect technológia. A Semmelrock viacolor térkő design megoldásaival nyílik lehetőség arra, hogy ugyanolyan felület kialakításával gyártott térköveket, lapokat, falazó- és kerítéselemeket, szélköveket, szegélyköveket, lépcsőket egymással kombinálhassuk. Az egyes viacolor termékek azonos megjelenésű felületeinek köszönhetően igényes, egységes megjelenést érhetünk el.

KK Kavics Beton térkő

A KK Beton a legmodernebb német gyártási technológiát és a kiváló minőségű magyar alapanyagot ötvözi minden térkövében. A tartós, jó minőség megőrzése érdekében cégünk rendelkezik a közismerten szigorú ISO 9001 minősítéssel. A KK Beton sokféle térkö termékek közül választhat nálunk.

Weissenböck térkövek

Szigorú gyártási ellenőrzések, államilag jogosult ellenörző berendezések által garantálják a Weissenböck viacolor térkő maradandó minőségét. A Weissenböck viacolor térköveket háromféle minőségi kivitelben forgalmazzák: alapkivitelű Weissenböck térkő, standard Weissenböck térkő és csúcsminőségű Weissenböck térkő. Lehetőség van más egyéni kombinációk és kreatív elrendezések létrehozására is

Leier betonlapok

A Leier betonlapok minőségi termékek, amelyek kíválóan alkalmasak teraszok, erkélyek burkolására. A nagyméretű burkoló lapokkal gyorsan elkészíthetők a felületek. Finomszemcsés burkolólapjaink letisztult felületének egyszerűsége kiemeli a környezet szépségét. A betonlapok alap szürke színével harmonikusan illeszkednek a modern térbe.

Semmelrock betonlapok

A Semmelrock betonlapok teraszok, erkélyek burkolására kíválóak. Elsősorban kültérre ajánljuk. A nagyméretű burkoló lapokkal gyorsan elkészíthetők a felületek.

Leier kerti kövek

Leier térkő és betonlap termékeink mellett számos más kerti betonelemet megtalál. Támfalak, kerítéskövek, szegélykövek egyaránt rendelkezésére állnak a kert építéséhez, szépítéséhez.

Semmelrock kerti kövek

A Semmelrock térkővek és betonlapok mellett egyéb kerti betonelemeket is értékesítünk. Támfalakat, kerítésköveket és, szegélyköveket kínálunk a kertépítéshez.

Weissenböck kerti kövek

A Weissenböck térkövei mellett számos kerti betonelemet is értékesítünk. Falkövek, támfalak, kerítéskövekállnak rendelkezésére kertjének építéshez. Csak a Weissenböcknél talál ennyi garanciatípust: Weissenböck minőséggarancia, Weissenböck utánvásárlási garancia, Minőségi osztályok, A föld a kőben marad garancia, Harmóniagarancia. A Weissenböck antik termékcsaládból nagyon egyszerűen lehet bármely térkőből és falkőből antik összeállítást létrehozni.

A Leier, Semmelrock, Weissenböck és KK Beton térkövei és betonlapjai megvásárolhatók a Hofstadter Tüzép pilisvörösvári telephelyén. Termékeinket (térkő, viacolor, betonlap) az év során folyamatosan kedvező áron kínáljuk vevőinknek. Aktuális térkő, betonlap és viacolor akcióinkról érdeklődjön szaküzletünkben. Legtöbb termékünket megrendelheti házhoz szállítással is az ország egész területére!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését keressen bennünket a KAPCSOLAT oldalon lévő telefonszámokon, vagy akár írhat nekünk emailt is azonnal. Kereskedőink várják jelentkezését és készséggel segítenek a megfelelő térkő típusának kiválasztásában és egyedi árak kialakításában is!

Megjegyzés:
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalunkon szereplő színminták tájékoztató jellegűek! Az oldalon szereplő fényképek színárnyalatai az Ön képernyő beállításától is függnek, igy az árnyalatokban lehetnek különbségek a valós térkő színe és a fotó között! A pontos szín kiválasztásához, ajánljuk hogy tekintse meg a kívánt térkő típust a mintakertjeinkben.

Termékkereső

Online katalógus 2019

Fürdőszoba katalógus 2018

Jobb_banner_2

Jobb_banner_1

Velux banner

Jobb_banner_4