Színválasztás
Színcsoportok:
Falazóelemek
Szigetelő anyagok
Vakolatok, habarcsok
Ragasztás technika
Általános építőanyagok
Hidegburkolat
Szaniter
Melegburkolat

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg nevét és e-mail címét hírlevél feliratkozáshoz::


Baumit hőszig.
Open rendszer
Open rendszer
Részletek
Baumit hőszig.
Ásványi rendszer
Ásványi rendszer
Részletek
Baumit hőszig.
Grafitos Rendszer
Grafitos Rendszer
Részletek

Hőszigetelő rendszerek
Igen elterjedtek a komplett hőszigetelő rendszerek, amelyek többféle anyag együttes alkalmazásásval készülnek és alkotnak komplett egységet. Ezek a különböző alapozó és ragasztóanyagok, a hőszigetelő anyag és az azt borító külső vakolat vagy festék anyaga egy esetleges hordozóréteggel, valamint a rendszer felerősítéséhez szükséges rögzítőanyagok.

A hőszigetelő rendszerek szintén utólag is alkalmazhatók, igy javíthatók később egy épület hőszigetelő tulajdonságai. Cégünk a Baumit hőszigetelő rendszereket forgalmaza. Az épületek hoszigetelő felújítása lehetőséget ad arra, hogy a energiapazarló épületszerkezeteket átalakítsuk és a lakók számára is komfortos és kellemes klímájú tereket építsünk.

A Hofstadter Tüzépen minden olyan hőszigetelő anyagot megtalálhat amely az építkezés során szükséges. Forgalmazunk lábazati, homlokzati és tetőtéri szigetelőanyagokat, födémbe építhető lépésálló hang és hőszigetelő anyagokat, valamint komplett Baumit hőszigetelő rendszereket. Forgalmazott márkáink minden esetben megfelelnek a legmagasabb minőségi és műszaki követelményeknek. A kivitelezési munkák során sokféle speciális segédeszköz szükséges.