×

Termékek/Szigetelő anyagok/Homlokzat hőszigetelés/Hőszigetelő rendszerek/újház Szuper homlokzati hőszigetelés, műgyantás nemesvakolattal

Vastagság
Garancia időtartam
Színárnyalat

Termékek

További termékinformációk

Az újHáz Centrum hőszigetelő rendszere minőségi alapanyagokból lett összeválogatva, külön figyelmet szentelve a termékek kompatibilitásának. Az így kapott rendszer kimagasló hőszigetelési teljesítménnyel rendelkezik, mely árban is kedvező marad. A teljes rendszer alkalmazása esetén az újHáz Centrum 10 év rendszergaranciát vállal, melynek részleteiről kollégáinknál érdeklődhet a +36/26-330-121 telefonszámon, vagy az info@htuzep.hu e-mail címen.

A rendszert az alábbi termékek alkotják:

  • Polisztirol szigetelő lap: 
    Talán az egyik legelterjedtebb hőszigetelő termék. Létezik belőle hő, hang, lépéshang, lépésálló és terhelhető szigetelés is. kiváló szigetelő képességét a polisztirol gyöngyökbe bezárt levegőnek köszönheti.
  • Polisztirol ragasztó tapasz:
    A cementkötésű zsákos ragasztó segítségével rögzülnek a polisztirol táblák a homlokzatra. Ezen felül a kirepedést elkerülendő üvegszövet beágyazására is ezt az anyagot használják.
  • Üvegszövet háló:
    Az üvegszövet háló felel a polisztirol táblák felületének a nemes vagy műgyantás kőpor színvakolat fogadására alkalmas réteg elkészüléséért. A terméket ágyazóhabarcsba fektetve a felület repedés mentessé, porózussá válik, így tökéletes alapfelület a színvakolat számára.
  • Tárcsás dübel:
    A tárcsás dübelek szerepe a teljes rendszer mechanikai rögzítése. Enélkül fennáll annak a veszélye, hogy a teljes hőszigetelő rendszer egy viharos szél következtében leválik a falról, óriási károkat okozva. Ezt megelőzendően a dűbelek használata mindenképp erősen ajánlott.
  • Nemesvakolat(1,5mm, kapart struktúra):
    A nemesvakolat a rendszer díszítő és védőeleme, mely hosszú ideig megőrzi színét és rendkívül ellenálló az időjárás viszontagságaival szemben. A termék több mint 70 színben elérhető, emiatt a nagy választék miatt sokan megtalálhatják a nekik tetsző árnyalatot.
  • Nemesvakolat alapozó:
    Az alapozó anyag fontos szerepet tölt be a színezés idején. A becsiszolt és portalanított tapaszolásra alapozó réteg felhordása szükséges, ami leköti a még meglévő port a felületen, továbbá kiegyenlíti a fal szívóképességét, nem utolsó sorban fátyolosan eltakarja a szürke színű alapfelületet, így elkerülve, hogy az átüssön a színvakolat alól.
  • Indítóprofil:
    Az indítóprofil mint nevébe foglaltatik, indítja a homlokzati szigetelő lapokat a lábazat tetejétől. Ezt a terméket vízszintbe rakva megadja a homlokzati hőszigetelő polisztirol lapoknak azt a síkot, amivel végigrakva a vízszint követhető. Tovább segíti a rendszert, hogy az indítóprofilok egy vízorral vannak ellátva, ami meggátolja, hogy a homlokzatról lezúduló csapadékvíz a lábazaton folyjon végig.(A terméket az alap rendszer nem tartalmazza!)
  • Hálós élvédő:
    Az üvegszövethez hasonlóan a hálós élvédő is a polisztirol táblák felületének a nemes vagy műgyantás kőpor színvakolat fogadására alkalmas réteg elkészüléséért, annak repedésmentes rétegéért felel. Annyi különbséggel, hogy az élvédőt az épülethomlokzat össze éléhez, pozitív sarkához szükséges alkalmazni. Ezek lehetnek nyílászárók, épületek sarkai.
    (A terméket az alap rendszer nem tartalmazza!)


Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet az újHáz Centrum minőségi hőszigetelő rendszere és szeretnéd megtudni mennyibe kerül, kattints és használd hőszigetelő kalkulátorunkat, aminek köszönhetően egy-kettőre megtudhatod mekkora költséggel számolhatsz.

Amennyiben részletesebben belevetnéd magad a témakörbe, olvasd el Szigetelés kisokos dokumentumunkat.

Miért érdemes tőlünk rendelni?

  • Szakértő, segítőkész ügyfélszolgálatunk áll a vásárlóink rendelkezésére, a felmerülő kérdések megválaszolásában.
  • Kielégítő termékválaszték mely lehetővé teszi, hogy minden térkőre vágyó megtalálja a számára megfelelő terméket.
  • Gyors kiszállítás:  a raktáron lévő termékeket, 1-2 munkanap alatt kiszállítjuk, megrendelés esetén.
     

További építőanyagaink:

Falazóanyag: Porotherm, Ytong, Leier
Falazóhabarcs, vakolat: Baumit
Tetőcserép: Bramac, Tondach, Creaton, Terrán, Leier

Iratkozzon fel hírlveleünkre, és értesüljön legújabb akciónkról!

További oldalaink:

készítette:WebDeb - Ahol a weblapok születnek...